Letem internetovým světem.

Tak jako téměř každý všední den, tak i v pondělí 11. července 2011 se strážníci Městské policie Zlín setkali s 49letým asociálem z Březnice. Ten se pravidelně uvádí do silně podnapilého stavu, aby poté obtěžoval kolemjdoucí svým pokusem o zpěv či dalšími opileckými projevy.

Na Rašínově nábřeží v Praze se minulý týden ve čtvrtek večer utopil jedenačtyřicetiletý bezdomovec. Do vody spadl, když se snažil zachytit krabici s vínem, kterou upustil. Nešťastnou událost nahlásil policii náhodný kolemjdoucí.

Čtyřiapadesátiletý muž vystřelil v Brně-Králově Poli na dva zahraniční dělníky, kteří v jeho sousedství pracovali na opravě rodinného domku. Dělníci jej prý hlukem ze stavby nadmíru obtěžovali.

V souvislosti s ekonomickou krizí se arcibiskup Duka domnívá, že mnozí lidé chybně uvěřili, že největšími hodnotami jsou majetek a peníze. "My si ale musíme uvědomit, že největší hodnotou je člověk, kvalita jeho života a řeknu to v duchu křesťanství – život, který probíhá v opravdovém přátelství a lásce."

Buďte proto dobří, přátelé. Nerušte své okolí opileckým zpěvem, nepijte u řeky krabicové víno a nestřílejte po lidech. Není to slušné.
15.7.2011 10:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.