Navštivte Kolštejn!

Dnes musím splnit slib, který, který jsem si dal v okamžiku, když jsem zjistil, že mám v baťohu klíče od hotelového pokoje, které jsem zapomněl v pondělí odevzdat v recepci RELAX CENTRA KOLŠTEJN v obci s hezkým jménem Branná (video).

Rád bych vám doporučil služby, které v této obci poskytují přívětiví zaměstnanci hotelu ve všech ročních obdobích. Jak poznáte z velice dobře zpracovaných internetových stránek, kromě služeb relax centra (finská sauna, parní lázeň se solným aroma, masážní sprchy, odpočinkové lavice, tropický déšť, bylinná parní lázeň a vířivý bazén i bowling) je všude kolem krásná příroda Jeseníků. Nedaleké lázně Velké Losiny s termálním koupalištěm a muzeem výroby ručního papíru poskytnou útočiště i v případě letošního ne příliš teplého léta a v Králíkách je velice pěkné vojenské muzeum.

V Relax centru Kolštejn se dají pořádat i semináře a výjezdní školení pro zaměstnance - kapacita největšího sálu je 120 lidí. V celém objektu je kvalitní wifi, takže si můžete snadno plánovat výlety do okolí i zkontrolovat svoji poštu či nedej bože, i pracovat na dálku. A kuchyně nemá chybu, servírky jsou milé, mladé a krásné.

Nebudu se ani dnes věnovat "teplé" Praze, kde je v plném proudu mezinárodní sraz leseb a gayů Prague Pride, protože musím jít držet žebřík montérům, kteří nad mou hlavou mlátí do střechy při její opravě. Usmyslel jsem si totiž, že je třeba střechu natřít a při té příležitosti se ukázalo, že některé desky eternitu jsou již lety natolik zvetšelé, že by neudržely ani tu barvu. Sleduji na radar.bourky.cz, zda můžeme dělat do střechy díry, aniž by nám hrozil déšť a modlím se, aby to bylo už za námi. Objednal jsem opravu či lépe řečeno renovaci střechy u hradecké firmy Redok, která, jak se zatím zdá, je firmou s bohatými zkušenostmi a profesionální výbavou i šikovnými řemeslníky. Pokud vše dobře dopadne, podám o výsledku svědectví pro ty z vás, kteří by se chtěli pustit do podobné "revitalizační" akce.
12.8.2011 10:55 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.