Bátoriáda nekončí, započal hon.

Bojovníci proti Bátorovi se sešli na stránkách www.nebatorovi.cz. Připomíná to petice angažovaných pracujících a pracující inteligence z dob komunistického režimu. Inu, alespoň si můžeme zjistit, kdo je proti Bátorovi. Doufám, že vám bude stačit malá ukázka z pera některých signatářů:

Věra Pohlová, Praha, důchodkyně, 72 let : "Tyhle aféry akorát všechny otravují. Já bych všechny ty Bátory zakázala a byl by klid."(Věruška se hlásí do prověřovací komise...

Igor Doležal, Praha, marketing : "Ví někdo co p. Bátora na koho ví ??" (zkuste se zeptat agentů BIS...)

Lubomír Doupal, Brno, podnikatel :"Svoboda slova přece neznamená, že si pan Bátora může říkat, co chce! Souhlasím s panem Kalouskem a věřím mu." (není nad víru, ta pomáhá, když chybí rozum...)

Ivo Hanzal, České Budějovice, pojišťovací poradce:"DOST bylo Bátori a jemu podobných!!!" (ach ta čeština, u Ivoše bych se nepojistil...)

Ing.Jaroslav Hanzlík, Plzeň :"Skrytý nacismus je potřebné rdousit hned v zárodku." (nejjistější je zardousit matku...)

Zatím bylo sebráno jen 726 podpisů (25.8.2011 10:30), ale i vy se jistě přidáte k honu na zlobra Bátoru. Na odstranění "fake" podpisů na stránkách nebatorovi.cz se pracuje. Mějte, prosím, strpení. :-), vzkazuje protestujícím administrátor webu. Kolik z podpisů si vyslouží klasifikaci "fake" netuším. Nejvhodnější by bylo Bátoru upálit před budovou ministerstva školství mládeže a tělovýchovy, aby si příště státní úředníci rozmysleli, co budou kde hlásat do médií. Když je někdo státní úředník, tak přece musí držet hubu a krok. To platilo už za Rakouska.

"Ne Bátorovi" je i na Fakebooku, kde s tím mají autoři potíže. Jak zde píše Radek RRadon Matuška, "Je zajímavé, jak se naší apolitické iniciativě snaží zabránit evidentně politická ideová hnutí. Na popud doktorky Tydlitátové zjišťujeme, že se někdo snaží vytvořit dojem, že se jedná o levicové hnutí. Petici z totožné IP adresy podepisují fiktivní jména bývalých komunistických funkcionářů. Jedná se snad o zájem skutečně zdiskreditovat tuto iniciativu? A kdo na této diskreditaci může mít zájem?" Kdo je Radek RRadon a kdo je doktorka Tydlitátová?

Z uvedeného je patrné, jak je Fakebook nesmyslné prostředí pro hlásání jakýchkoliv názorů. Vše se zde dá sabotovat, vytvářet paralelní klamné struktury se zcela opačným obsahem pod stejným heslem. Ukázkou zneužití Facebooku je například "protest" proti mobilním operátorům, který popisuje Daniel Dočekal ve svém článku Za protestem proti operátorům stojí neexistující osoba. Proč?. Hodnota "protestů" nebo "agitace za něco, pro někoho" na Facebooku je ve skutečnosti nulová.
25.8.2011 10:35 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.