Dobíjíte si u O2?

Pokud máte od O2 Telefónica dobíjecí simkartu, dostáváte po jednorázovém dobití více než 200 korun SMS zprávu s kódem pro lov na kachničky na stránkách Odměna za dobití. Formou "zábavného" lovu si náhodně ulovíte výhru a můžete si vybrat ze tří nabízených slev. Ty ale často vůbec neodpovídají vašim potřebám, málokdy se vám povede vyhrát například volání o víkendu zdarma.

V ceníku předplacených služeb O2, který je poněkud zasunut kdesi v hloubce portálu O2 se ale můžete na straně 2 dočíst, že můžete hru na lov kachniček vynechat a vybrat si přímo odměnu či slevu pomocí SMS zprávy. Podmínkou je, že máte předplacený tarif O2 NA!PIŠTE nebo O2 NA!HLAS, že jste si právě dobili minimálně 300 korun a to bez započtení dobíjecího bonusu, který vám čirou náhodou přihodilo do kreditu marketingové oddělení O2 za věrnost či nebývalé utrácení peněz. Pak si můžete například:

během 24 hodin následujících od dobití odesláním SMS aktivovat jednu z následujících výhod:
- volání o víkendech do mobilní sítě O2 za 0,50 Kč včetně DPH /min. K aktivaci této výhody je nutné odeslat SMS ve tvaru VV na číslo 999 111.
- večerní volání (od 20:00 do 8:00) do mobilní sítě O2 za 0,50 Kč včetně DPH /min. K aktivaci této výhody je nutné odeslat SMS ve tvaru VECER na číslo 999 111

Další výhody a podrobnosti o podmínkách jejich získávání naleznete ve zmíněném ceníku. Při dotazování u operátora O2 jsem zjistil i jednu důležitou informaci: když budete chtít odejít od O2 k jinému operátorovi se stejným číslem, budete potřebovat tzv. PUK (PIN Unlock Key) vaší SIM karty. V případě, že jste jej někde zašantročili, není to žádná katastrofa. O2 vám PUK sdělí a to bezplatně. Končím a vyrážím na svých pravidelných 12 km projížďky Voděradskými bučinami. Sportu a zvláště cyklistice zdar!
14.9.2011 14:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.