Dobijte si kredit online.

Už i mobilní operátor Telefónica O2 nabízí možnost dobít si kredit předplacené služby pomocí platební karty přes internet. Pro dobití kreditu pro libovolné mobilmí číslo můžete využít rychlé jednorázové dobíjení.

Když se u O2 zaregistrujete, budete mít možnost dobíjení přes SMS nebo nastavení automatického pravidelného dobíjení. Můžete také nastavit pravidelné dobíjení na libovolný počet čísel (např. jednou za měsíc) i umožnit svým blízkým, aby si sami dobili z vaší platební karty až do vámi zvoleného limitu.

Dobíjení přes SMS (pro registrované uživatele) provedete zasláním SMS ve tvaru KREDIT HESLO ČÁSTKA na číslo 606 999 019. Do SMS uveďte HESLO, které jste zadali při registraci. Mezi jednotlivými klíčovými slovy jsou mezery.

Při dobití do 31. 12. 2011 získáte navíc bonusový kredit 10 % při každém online dobití a jednorázově bonus 20 % kreditu při dobití s registrací.

Klienti Vodafone si mohou rovněž dobíjet kredit online na adrese dobijeni.vodafone.cz. Podobně i T-Mobile nabízí dobíjení platební kartou pro předplacené tarify na této adrese.
14.11.2011 11:50 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.