Úsporný tisk z webu pomocí HP Smart Print.

Šetřete inkoust a papír. Tiskněte pouze potřebný webový obsah. Používejte aplikaci HP Smart Print a šetřete papírem i inkoustem. Na příkladu výtisku předtím a potom vidíte, že pomocí aplikace Smart Print můžete odstranit záhlaví a zápatí, reklamy atd. a tisknout jen obsah, který skutečně potřebujete.

Původní webová stránka
Stránka připravená k tisku.

Přejete si vytisknout pouze určitou část webové stránky a ne celou stránku? Aplikace HP Smart Print jednoduše vybere část webové stránky, kterou považuje za vhodnou k tisku. Vy jenom zahájíte tisk. Pokud máte jako virtuální tiskárnu nainstalovanou aplikaci CutePDF Writer nebo jinou podobnou, můžete si výsledek uložit jako soubor PDF.

Vynechala aplikace HP Smart Print něco, co jste si přáli vytisknout? Nebo vybrala něco navíc? Aplikace HP Smart Print nabízí několik způsobů, jak upravit výběr obsahu k tisku: můžete upravit velikost vybrané části stránky tahem ovládacích bodů nebo pomocí myši označit oblast, kterou chcete přidat či odebrat.

Aplikaci (rozšíření) pro Google Chrome najdete v internetovém obchodě Chrome. Jste-li uživatel Internet Exploreru, přejděte na stránku Smart Print for Bing Bar firmy HP.

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.