Pamětník
počátků dějin
počítačů
a internetu
komentuje
Ahaswebovy noviny alespoň
jednou týdně
události
kolem nás

 AHASWEBOVY NOVINY ,   zítra: 
 HOME  POČÍTAČE  GALERIE  RADY VYKOPÁVKY ZAHRADA OBLÍBENÉ ARCHIV

23.10.2001 - Neznáte Vivísimo? Zkuste si zajímavý vyhledávač, který si můžete zavolat i z Ahasweba. Podle hodnocení ZDNet má tento metavyhledávač IQ 140. A umí hledat i v českých stránkách lépe než Seznam nebo Atlas.

23.10.2001 - Zdravím čtenáře z Americké St.Petersburg College. Stránky této college na Floridě jsou právě takové, jaké by měly mít i naše střední či vysoké školy.

23.10.2001 - iHned rozšiřuje služby. Novou službou ekonomického zpravodajského serveru iHNed.cz se stávají stránky PravniRadce.iHNed.cz a ModerniRizeni.iHNed.cz - internetové verze dalších odborných titulů vydavatelství Economia, měsíčníků Právní rádce a Moderní řízení.

22.10.2001 - INVEX je za námi. Nejspíše jste na Invexu 2001 nebyli a tak vám mohu doporučit článek na Zive.cz, který poměrně obsažně informuje o letošních novinkách v oblasti HW. Nelekněte se toho dialogu pro tisk, když jej zrušíte, dostanete se tak ke čtení článku o 200 procent rychleji, než by se vám zobrazily všechny ty šílené Flash reklamy na Zive.cz...

Bojovníci Severní aliance v Afghánistánu22.10.2001 - Válka jako atrakce. Američané jsou znepokojeni faktem, že tzv. Severní aliance v Afghánistánu se nechce pohnout a zahájit skutečnou ofenzívu proti Talibanu. Zdá se, že Američané opakují svoje chyby, kterých se dopustili před lety ve Vietnamu. Tehdy jim nedošlo, že Vietnamci jsou natolik rozhodnuti je vyhnat, že jim vůbec nezáleží na vlastních životech a hlavně podcenili partyzánský způsob boje v džungli. V Afghánistánu je to sice jakoby všechno naopak, ale výsledkem opět bude, že v tom Američané zůstanou sami a opět budou stát proti partyzánskému způsobu boje, dnes označovanému jako teroristický. Příroda Afghánistánu je opakem přírody ve Vietnamu: suchá hormatá krajina místo tropické džungle. Místo veder přijde nelítostná zima. Co je ale stejné, jsou podzemní doupata, ve kterých se mudžahidínové snadno ukrývají a odkud mohou odstřelovat americké vojenské "turisty". Nadzvukové letadlo sice nesestřelí, ale ještě nikdo pomocí bombardování nezpacifikoval žádného nepřítele a také se mu to nikdy nepodaří. a helikoptéru snadno sundáte pancéřovkou, jen dobře zamířit a je to. Území, kde chcete třeba zavést demokratický systém musíte dobýt nohou pěšáka, v tancích se sice můžete projíždět po okolí, ale ta země vám nebude nikdy patřit a budete jen štvancem jejich protitankových odstřelovačů.
A to zklamání z neochoty příslušníků Severní aliance je výsledkem pokroku, jakého bylo na frontě mezinárodních konfliktů dosaženo: moderní partyzáni či teroristé nejraději střílejí jen za peníze a pokud možno tam, kde zrovna nikdo není. Druhá strana si chce také přivydělat. Současná taxa za dávku z kalašnikova pro televizního kameramana na nenáviděnou armádu Talibanu stojí 300 dolarů, krátká dávka z těžkého kulometu je za 500. Však víte, náboje jsou dneska drahé. Reportér si může také natočit, jak si nepřátelské strany vzdálené pár set metrů nadávají přes vysílačky, které jou trvale naladěny na stejnou frekvenci. Ptáte se proč? Vždyť každá operace je okamžitě prozrazena, nepřítel přece naslouchá a slyší rozkazy velitele, kde že se má právě teď udeřit! Ale o to přece v této válce pro televizní stanice jde. Jde o to, aby na obou stranách nebyli zbyteční mrtví a zranění. Vždyť zítra se přece přes stejné vysílačky domluví, že přejdou k nepříteli, protože ten bude více platit a strava je podle podrobných informací lepší. Právě k nim dorazily novoučké americké zbraně a tak hurá, nejen že se vzdáme do zajetí, ale se k nim i přidáme. Právě včera to pětistovka Talibanců udělala. Tady je veliká šance seveřanů, kteří do zajetí berou, zatímco Taliban zajatce okamžitě popravuje.
Afghánský chlapec cvičí se zbraníV řadě zemí zejména Asie a Afriky, a Afghánistán k nim patří, jsou místní války součástí národního koloritu, lidových tradic a zvyků. Narozený syn dostává do kolébky samopal, protože z chlapce se tam stává muž až tehdy, když zabije svého prvního nepřítele a čím má více zářezů na pažbě, tím je větší hrdina. Evropan či Američan v úžasu hledí na záběry televize, kde nedaleko na dohled právě spadla bomba či dopadla raketa a místní obyvatelé se nenechávají rušit ve svém poklidném handlování na trhu, ženy se odebírají okopat pole, které před několika hodinami ještě bylo na území nepřítele, který tam za tři dny bude zase zpátky, ale do sklizně jej snad zase rodinná armáda zažene za kopec. To není válka podle představ civilizované společnosti. Spíše se to podobá představení pro turisty s tím rozdílem, že při něm nepohupují vnadné domorodky oblými boky a nahými prsy, ale sviští svítící střely, občas si bouchnem nějakou tu minu a popojedem výhružně o pár metrů tankem, který se nám podařilo čirou náhodou nastartovat. Americké speciální jednotky si musí v takovém podivném světě připadat jako Alenka v říši divů. Nejhorší je, že až bude tato podivná země v centru Asie "osvobozena", budou se místní profesionální válečníci nadále bavit lovem na americké či britské nebo české vojáky a "pokojné" obyvatelstvo jim bude do horských úkrytů nosit zásoby pocházející z amerických zásob věnovaných na humanitární účely.
Jaká tedy vlastně existuje možnost takovou zemi pacifikovat? Jak zničit teroristy a jejich základny? Metoda je jednoduchá a v dávném našem středověku spolehlivě vyzkoušená: oplotit celou zemi ostnatým drátem a minovými poli kolem dokola a nechat vyhladovět. Každé letadlo sestřelit, každého uprchlíka zastřelit. Jistě, je to krajně nehumánní vůči tzv. civilnímu obyvatelstvu, je-li ale jaké. Při procházce budoucím osvobozeným Kábulem vás přece docela spolehlivě zastřelí z okna desetileté dítě, kterému matka právě doplnila zásobník samopalu nebo vás v temné uličce podřeže nožem stařec nad hrobem. Můžete si vybrat. Jsme právem rozhořčeni: tohle přece není válka podle našich představ!

20.10.2001 - Nedaleko přistávací dráhy mezinárodního letiště Ruzyň byla nalezena pohozená jen tak u keříčku protitanková zbraň RPG-75 slušného kalibru. Kumulativní (průbojná) střela ráže 68mm má průbojnost kolmého pancíře do hloubky 300mm s doletem až 750 m. Podle názoru odborníků není žádným problémem pro cvičeného střelce tímto kanónkem sundat z oblohy i dopravní letadlo. Stačí mířit pěkně před jeho čumák asi tak, jako se střílejí kachny. Střelbu je možné snadno trénovat pomocí vložené hlavně, ze které se pak střílí za použití pistolového náboje 7,62mm Zm 75.
K překvapení všech vyšlo najevo, že se česká letiště nijak nehlídají, ochrana se soustředila na odbavovací prostor a plochu letiště. Nikoho ale jaksi nenapadlo, že by někdo mohl právě podobnými zbraněmi sundávat letadla při přistávání nebo při startu a tak není letiště nijak chráněno. V Ruzyni startující letadla přelétávají několik málo desítek metrů nad veřejnou silnicí, ze které by pachatel lehce po výstřelu zmizel. Dodnes nebyla objasněna havárie sovětského nadzvukového dopravního letadla, který se na tomto letišti zřítil právě při startu v osmdesátých letech. a tak naše armáda nasadí rychle do 24 hodin na hlídání ruzyňského letiště jednotku rychlého nasazení. Jiné jednotky by se zřejmě dostavily až po několika dnech či týdnech, než by si vojáčci zabalili výbavu a nastartovali svoje skvělá vozidla.
Zajímavé na celé věci je nezodpovězená otázka, kde se vzala taková zbraň jen tak v poli. Každá zbraň má přece výrobní číslo a neměl by být problém zjistit, ve kterém vojenském skladu chybí. Nejspíš by se mělo hledat mezi odepsanými poškozenými kousky, které měly být zničeny a dány do sběru. Ovšem náboj by se jen tak ztratit neměl. Můžeme sice jen spekulovat, ale velmi pravděpodobným zdrojem může být některý nezlikvidovaný tajný sklad komunistických Lidových milicí, které měly tuto zbraň také ve své výbavě. Nebo si jí tu zanechaly odcházející sovětské jednotky někde v podobně ukrytém skladu pro případ, že by se to mohlo hodit. Například k zhoršení poměrů mezi Ruskem a NATO či ke zcela praktickému sestřelení nepohodlného ruského politika při jeho návštěvě v České republice. Že by takovou zbraň ukradl nějaký záklaďák z vojenského skladu s cílem jí výhodně prodat se zdá nejméně pravděpodobné. I když ruská mafie by jistě docela slušně zaplatila, stejnou zbraň již použila k likvidaci jednoho podnikatele. Když chcete někoho poslat k jeho předkům i s jeho domem, je to velice šikovný prostředek. To, že se tato nenápadná roura RPG-75 našla mezi keři na relativně opuštěném místě může také znamenat, že tam byla položena pro někoho, kdo si jí měl vyzvednout a nestihnul to.
Možným zdrojem, odkud nalezená zbraň pochází může být také firma, která jí vyvinula a vyrábí: Prototypa-ZN s.r.o. Kolik takových hraček je asi na našem území v nepovolaných rukou?
Chcete-li pobavit své přátele, pořiďte si její školní verzi ČZ RPG 75 Šk. za pouhých 1000,-Kč v Praze na Slezské ulici. Nevěříte? Pak se mrkněte na adresu www.bvs.cz. a když už tam budete, nezapomeňte si koupit i ČZ PLDVK vz.53 30 mm, originální protiletadlový kanon-dvojče, včetně čtyřkolového podvozku, optického zaměřovače, ráže 30 mm. Vhodná dekorace pro větší zahradu za 35 000,-Kč. Samozřejmě, že je znehodnocený...

20.10.2001 - Nevíte jak pojmenovat svého nového psa? Pořídili jste si nového pejska a potřebujete pro něj vymyslet skutečně originální jméno? Pak se netrapte a navštivte stránky pro psí maniaky www.dogomania.cz, které vás nezklamou. Najdete zde 23.705 psích jmen a řadu jiných věcí pro skutečné psí maniaky. Co takhle nazvat svého psího ochránce 007? Nebo snad 3D? Určitě si vyberete.

Logo ČT19.10.2001 - Kabaret se chýlí ke konci. Dnes Rada ČT vybere pět finalistů z celkového počtu 31 zájemců o post generálního ředitele. Jak to bude probíhat? Naprosto komediálním způsobem: "Bude to vlastně volba, kdy každý z členů rady zaškrtne těch maximálně pět kandidátů na svém volebním lístku a pak budeme ty hlasy sčítat s tím, že do dalšího kola postoupí ti, kteří obdrží více jak šest hlasů," přiblížil v rozhovoru pro Český rozhlas předseda rady Jan Mrzena. Vybírat je tedy budou stejně, jako se to dělá u krasobruslení. Nejotřesnější na celé věci je právě ten amatérský přístup k výběru tak důležitého a mocného mediálního vašnosty. Kdo ještě nečetl Jak vybrat generálního ředitele ČT, račte to dohonit.

18.10.2001 - Teroristé útočí? Médiím se podařilo to, co by teroristé nezvládli. Většina českých obyvatel se domnívá, že jsme bezprostředně ohroženi bakteriologickou válkou, kterou rozpoutali neznámí teroristé. Přitom se žádná nebezpečná látka neobjevila ani v jedné ze zásilek mouky, cukru a sádry, kterou předali vyděšení občané policii. Tak například na otázku Lidovek on-line "Proč se podle vás v posledních dnech objevuje stále více podezřelých obálek? " odpověděla děsivá převaha 80% čtenářů, že teroristé skutečně útočí. Jen chabých 13% je toho názoru, že někdo pouze provokuje. Odpovědělo celkem 1628 lidí (stav 18.10.2001, 11:00 hod SEČ), takže se nemůže jednat o náhodný výsledek. Stejný počet se na serveru Novinky.cz bojí islámu. Co z toho vyplývá? Že média v čele s televizí a rozhlasem mohou zcela libovolně formovat názor obyvatel na jakoukoliv otázku a že je to především televize, která má ve státě větší moc než politické strany nebo státní aparát. Ředitel zejména soukromé televize tak drží v ruce zbraň opravdu velkého kalibru, kterou žádná státní instituce nekontroluje. Důležitá je ještě jedna věc: vlády a premiérové se mění každé čtyři roky, zatímco pan ředitel přetrvává. Co si má ale myslet český občan, když se k němu dostanou následující zprávy:
"Český vyšetřovatel obvinil na jaře Železného kvůli transakci s Astronou z poškozování věřitele.
Za dovoz obrazů z ciziny je Železný obviněn i z krácení daně a cla ve výši 6,8 miliónu korun.
Sto sedm miliónů korun museli do dnešního dne zaplatit daňoví poplatníci za dva soudní spory, které vede hlavní akcionář společnosti CME Ronald Lauder s Českou republikou a ohledně licence k vysílání TV Nova.
CME nyní podle dostupných informací požádá o zahájení další fáze arbitrážního řízení, během níž se má stanovit výše škody, kterou společnost utrpěla. Podle výkonného ředitele CME Freda Klinkhammera jde o částku přesahující 500 miliónů dolarů, tedy asi 18,5 miliardy korun.
"
Podle sledovanosti pořadů televize Nova je patrné, že si nemyslí nic. Setkáváme se tady s novou kvalitou: dříve jsme používali pojem "mlčící většina". Asi je na čase jej doplnit na "mlčící a nemyslící většina".

17.10.2001 - Bílý prášek ohrožuje svět. Dříve dopisové bomby, dnes podezřelé zásilky obsahující neznámý bílý prášek přicházejí na různé adresy od předsedy vlády po malého podnikatele. Pouze ve Spojených státech se potvrdilo několik případů, kdy šlo skutečně o nebezpečné zásilky obsahující dokonce i bakterie antraxu. Stovka nahlášených dopisů v Česku včetně vody rozlévané Araby v prostorách Ruzyňského letiště byla naprosto neškodná. Stálo by za pokus vypustit falešnou zprávu o tom, že se objevila nebezpečná zásilka obsahující červený prášek. Den nato by se dozajista objevily nové dopisy a balíčky s červeným práškem. Cvičení složek civilní ochrany by mohlo pokračovat s novou intenzitou. Pokud by se neprovalilo, že jde o podfuk, bylo by možné snadno vyloučit podvrhy vtipálků snažících se zaměstnat policii a hasiče. Americká FBI včera vydala zprávu, že se nepodařilo prokázat spojení mezi organizátory teroristického útoku na USA a odesilateli dopisů obsahujících antrax.

17.10.2001 - Propast 600 let je mezi křesťanstvím a islámem. Prorok Mohamed se narodil kolem roku 570 po příchodu Ježíše v době, kdy měla křesťanská víra za sebou již počáteční etapu vývoje. Islám se profiloval od začátku jako nové náboženství, které bylo křesťany považováno za konkurenční a tedy nepřátelské, což platí v podstatě i dodnes a to bohužel oboustraně. Obě náboženství od počátku usilovala o ovládnutí světa podle schematu, které aplikovala i předcházející náboženství. Křesťanem nebo muslimem se může stát kdokoliv bez ohledu na rasu a národnost, což umožňuje jejich neomezené šíření.
Většina náboženství prochází v podstatě stejnými fázemi vývoje:

  • Zakladatel stanoví zákony nové pravé víry.
  • Zakladatel, jeho žáci a vykladatelé sepíší svaté knihy, podle kterých se musí příslušníci nové víry řídit. Nejvyšší autoritou je zakladatel - mesiáš či prorok.
  • Po smrti zakladatele jej jeho žáci prohlásí za svatého a založí jako instituci církev, jejíž nejvyšší funkcionář se stává nejvyšší autoritou ve věcech víry. Církev vytvoří organizační strukturu a začne shromažďovat majetek. Současně začně boj se všemi odpůrci a konkurenty. Jakmile je církev dostatečně silná, pokusí se o převzetí světské moci.
  • Odpůrci nové církve se brání a začínají náboženské války. Zabíjí se, upaluje, ničí se kulturní památky spojené s nepřátelským náboženstvím nebo odporující jakkoliv víře.
  • Nová církev rozšiřuje úspěšně svoji moc a vládne prostřednictvím náboženských institucí v řadě zemí, dosazuje a podporuje světské vládce, případně se její představitelé stávají sami vládci.
  • Po jisté době rozum začíná bojovat proti slepé víře v církevní dogmata, přichází exaktní věda a technická civilizace. Církevní otcové se snaží modernizovat a reformovat nejen církev jako systém, ale i samy základy víry.
  • Být věřícím příslušníkem církve znamená čím dál tím více být zaostalým člověkem, který používá místo rozumu víru.
  • Počet příslušníků i sympatizujících církve se zmenšuje tak dlouho, až církev pomalu zaniká. Bůh či bohové, které si lidé vytvořili, jsou odvrženi. Světská moc vládne neomezeně.

Křesťanská civilizace prošla za dva tisíce let nejméně šesti fázemi. Náboženské války skončily v době, kterou označujeme jako středověk, reformace rozštěpila původné jednotnou církev, která již dávno nedosazuje krále či císaře na trůny světových velmocí. Náboženský fanatismus je prakticky neznámou věcí. Evropa je přesto nadále pod jistým vlivem Vatikánu, papež je považován za nezpochybnitelnou morální autoritu a snaží se vstupovat do mezinárodní politiky v roli smiřovatele nepřátel.
Islámu ale, jak se zdá, chybí právě oněch 600 let vývoje. Mezi jeho příznivci není problémem najít fanatické vyznavače ochotné obětovat vlastní životy pro větší slávu Alláha. Víra v posmrtný život je neotřesitelná, dodržování zákonů Koránu je svatou povinností každého muslima. Duchovní vůdcové navíc brání příchodu evropské i americké civilizace do všech islámských zemí a řada z nich vyzývá otevřeně k náboženským válkám proti nevěřícím psům ze západu. Jakkoliv se zdálo, že máme období náboženských válek za sebou, musíme s takovými konflikty v třetím tisíciletí počítat. Snad to nebude trvat právě oněch 600 let. Pokud se nám podaří zvýšit podstatně životní úroveň alespoň v těch nejchudších zemích, může se tato doba dramaticky zkrátit. Jen tak bude možné, aby došlo k reformě jejich víry doposud bránící obyvatelům založit demokratickou občanskou společnost tolerantní ke všem světovým náboženstvím. Doufat v tomto období na vytvoření multireligiózního souladu křesťanství, judaismu, islámu, buddhismu a hinduismu je naivita. Přečtěte si pro zajímavost projevy, které zazněly na multireligiózním shromáždění v úterý, 16.10.2001 v rámci KONFERENCE FORUM 2000 , konané 14. - 17. ŘÍJNA, 2001 na Pražském Hradě. Tomáš Halík zastupující křesťanské církve přednesl vlastní názor (k dispozici bohužel jen v angličtině...) doufající v mírové soužití různých náboženství, šejk Abbas Mohajerani jen citoval Korán. I to demonstruje, kde se tato dvě náboženství nacházejí na své cestě.

Bartoloméo de las Casas17.10.2001 - Milosrdný kněz otec Bartoloméo de las Casas (1490-1558) v roce 1517 pod dojmem utrpení Indiánů, kteří hromadně umírali při pekelné dřině v antilských zlatých dolech, doporučil císaři Karlu Pátému dovážet na tuto práci africké černochy, kteří v té době nebyli považováni za lidi. Nebýt jeho nápadu, žádní černoši by dnes v Americe nebyli a Spojené státy by neprošly válkou Sever proti Jihu, New Orleans by se nestal Mekkou jazzu, neexistoval by Ku Klux Klan, ve slovníku byste nenašli slovo lynčovat, Muhammad Ali by nikdy nepronesl "Mám to na háku", a tak dále... a v New Yorku by nestála Dvojčata, nikdo by je nezboural a USA by dnes nevedly válku proti terorismu. Myslíte si, že je možné, aby jeden člověk tak významně ovlivnil běh dějin? Že ne? Možná v případě amerických černochů by je tam dovezl někdo jiný, ve skutečnosti to byl určitě nápad vícerých otrokářů, protože otroctví bylo v té době dobře vydělávajícím obchodem. Ale v jiných případech to skutečně může být jen jeden člověk, který pohne kolem dějin někam úplně jinam, než kam by se kutálelo bez jeho zásahu. Vzpomeňte třeba Hitlera, Stalina. Nebýt jich, asi by svět byl dnes skutečně jiný.

Madonna 200117.10.2001 - Asexuální symbol. Sledovat Madonnu v jejím posledním vystoupení na koncertním turné je naprosté utrpení. Madonna odjakživa byla a stále je naprosto asexuální osoba neschopná vzrušit snad ani puberťáky. a přesto od ní z pódia uslyšíte "Vzrušuju vás?". Bohužel se nenajde nikdo, kdo by jí odpověděl "Ani náhodou!" Vrchol erotickému "svádění" nasazuje Madonna v hitu "Music", kdy dovádivě a svůdně poskakuje bez ohledu na svůj úctyhodný věk, navíc v tričku s nápisem "Mother" přes prsa. Má to snad být snaha náznakem incestu nalákat do sálu mladé chlapce? Její oblečky, to je katastrofa od a až po Z. Zřejmě mají jen jeden účel: zakrýt co nejvíce fakt, že ačkoliv si hraje na sexuální symbol Ameriky, nikdy jím nebyla. Má ruce dělníka od sbíječky, nohy dálkového běžce a o kvalitách jejího popředí raději pomlčím. Nepopírám, že některé její klipy jsou úchvatné, třeba ten s havrany, černými závoji a černým psem. Na úspěchu tohoto klipu má ovšem 90ti procentní zásluhu autor scénáře a režisér, který spolu s kostymérem dovedně skryli její fyzickou podstatu.
Ale živé vystoupení Madonny je prostě katastrofa. To je ovšem problém všech superhvězd, jejich úspěch pochází především z videoklipů natáčených často dlouhou dobu a hlavní práci pak vykoná střihač. Ten vytvoří s použitím všech možností elektronických triků umělou realitu, kterou není možné v žádném případě předvádět na pódiu. Obecenstvo si pak z živého koncertu jako hlavní zážitek odnáší fakt, že vidělo interpreta na vlastní oči, i když většinou z velké dálky. Pro značný hluk, jásání a tleskání ustupuje samotná hudba do pozadí a nejdůležitější jsou vizuální efekty od ohňostrojů, přes velkoplošné obrazovky až po jízdy jeřábů s interprety nad hlavami publika. Hlavní zážitek je z té účasti v davu, z ohlušujícího randálu, z euforie a často také z lehkých drog. Něco takového divák televize ve svém fotelu doma nemůže dosáhnout. Proto mají koncertní turné velkých hvězd svoje místo v kolotoči reklamy zajišťující patřičné zisky všem zúčastněným. Zfanatizovaný divák si s nadšením koupí cédéčko jako památku na ten úžasný zážitek. a o to jde v první řadě.

17.10.2001 - Máte strach z teroristů? Potřebujete psychologickou poradu? Zkuste si vybrat v seznamu na adrese www.help-psych.cz

Taková žena by se mužům líbila?Jaké ženy chtějí muži v posteli? Na tuto otázku odpověděl britskému listu The Sun Kevin Gordon, 28letý malíř pokojů z Newcastlu: "Když už si muž dá tu práci a dostane nějakou ženu do postele, pravděpodobně mu připadá dost přitažlivá. Pokud je žena schopná si tohle uvědomit, bude mít dost sebedůvěry na to, aby byla sexy. Ale když bude mít chlupaté nohy, bude jí cítit z pusy nebo čouhat chloupky z kalhotek, uteču, než se stačí otočit. To nejhorší, co může udělat žena v posteli, je, když se moc ovládá. Nechat se samou vášní shodit na podlahu sice není nic moc, ale mnohem horší je všechno, co odvádí pozornost od sexu. Takže dámy, prosím, žádné zvedání telefonů nebo zapalování si cigarety.
Sexy prádélko je naopak vždycky plus. Každý muž podklesne v kolenou, když vidí punčochy a podvazky. Já mám rád i jehlové podpatky a nezaškodí, když žena dokáže být při milování i trochu vulgární. a nejlepší konec setkání na jednu noc? Ve fantazii si vždycky představuju, jak žena bez dechu křičí: 'Jsi nejlepší na světě', ale ve skutečnosti se spokojím i s příjemným spánkem až do rána, případně otázkou, jestli se ještě někdy uvidíme."

K tomu nemám žádný komentář, Kevin si může od hodiny otevřít sexuální poradnu pro ženy.

Home
Home


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.