CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Co je to outlet, clearance, return clothing, overstock, stocklots?

Outlet (aneb clearance, return clothing, overstock, stocklots, stockware, end of season stock, ex-chainstore and catalogue atd.) jsou NOVÉ NEPRODANÉ ODĚVY, vyřazené z anglických obchodních domů a zásilkových firem vždy po ukončení sezóny. Trh s textilem outlet původně vznikl v Anglii a USA, odkud se stále rozšiřuje do celé Evropy, Afriky, Asie i Jižní Ameriky. Samozřejmě se také jedná o nové, nepoužité zboží, bohužel u některých kousků oblečení chybí visačky a někde je ustřižena i cedulka se značkou výrobce. Výrobce se tím pojišťuje proti tomu, aby se toto zboží dostalo zpět do značkových obchodů za původní ceny.
Jedná se o oblečení vyšší třídy, velmi kvalitní, elegantní, obsahující luxusní a exkluzivní kusy, které lze u nás jinak koupit pouze ve vybraných značkových prodejnách v centrech velkých měst. Nabízené oděvy jsou maximálně dva roky staré, což je nejdelší doba, po kterou je značkové obchody prodávají. Vzhledem k tomu, že Velká Británie je vedoucí zemí v oblasti módy a k nám se změny stylů dostávají se zpožděním, je toto oblečení velmi atraktivní a moderní.
Oděvy jsou zpravidla na originálních ramínkách, jsou označeny původní visačkou s původní cenou a barevnou etiketou informující o slevě (half price). Ceny se pohybují řádově ve výši 25 - 30% původní ceny, což znamená slevu 70 - 75%.
Více o outletu se můžete dozvědět pomocí jednoduchého hledání přes osvědčený vyhledávač Google.
22.2.2007 [Trvalá adresa článku.]



[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.