CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Shakira vrtěla zadkem i v Praze.

Zpěvačka Shakira (celým jménem Shakira Isabel Mebarak Ripoll, * 2.2.1977 v Barranquille, Kolumbie) vystoupila v sobotu večer v pražské Sazka Areně. Třicetiletá poprocková hvězda během svého prvního koncertu v Česku zaujala téměř 12.000 diváků nejen zpěvem, ale také břišním tancem. V roli předkapely se představil producent hiphopové scény Cut Chemist, který zahrál skladby ze svého prvního sólového alba The Audienceús Listening. Shakira navštívila Prahu v rámci evropského turné Oral Fixation k nahrávkám Fijación Oral Volumen 1 a Oral Fixation Volume 2. Během necelých dvou hodin představila většinu svých hitů. Zpívala v angličtině i ve své rodné španělštině.
Ano, je to tak. Shakira umí vrtět zadkem nejlépe ze všech popových hvězd. Vůbec je vrtění zadnicí v současnosti tím nejdůležitějším prvkem zpěvu v tomto segmentu zábavné hudby. Ve vrtění zadky vynikají zejména tanečnice tmavší pleti, které jsou nedílnou součástí zejména videoklipů afroamerických zpěváků, kteří se sami mezi sebou titulují spíše jako nigga. Jak jistě víte z vlastní zkušenosti, vrtění spodní částí ženského těla je velice důležitou a oblíbenou technikou pohlavního spojení v situaci, kdy je žena nahoře. Odtud podle sexuologů taková obliba tohoto vrtění i v tanci, který je většinou součástí erotické předehry. Se zpěvem Shakiry to už tak skvělé není, v poslední době jí poněkud přeskakuje hlas jako stará jehla na gramofonu. Prý je to ale podle odborníků to pravé ořechové, protože žádná jiná zpěvačka tohle nedělá a tak jí každý pozná hned po prvním tónu. Shakiru fenomenální vrtění zadkem proslavilo už v jejím prvním veleúspěšném hitovém klipu Whenever, Wherever, ve kterém se v závěru přiznává, že má ráda střídání poloh (You're over, you're under): Kdykoli, Kdekoli - Jsme si souzeni.- Já budu tam a Ty budeš nablízku.- A to není málo, můj milý.- Ať jsi byl nahoře nebo dole.- Dostal's mě úplně celou.- Nezbylo tu nic k obavám.- Jestliže opravdu cítíš to, co já. Bravo, Shakiro, dostalas nás, když jsi byla nahoře!
7.3.2007 [Trvalá adresa článku.]



[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.