CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Letem internetovým světem.

Rudý srp a kladivo už zase útočí. Naše komunistická mládež se nevzdává a dále bojuje za světlou, tedy rudou budoucnost našeho národa a nejspíše i celého světa. Pravděpodobně se chystají vybudovat něco jako Světový svaz socialistických republik, který by obnovil slávu Sovětského svazu tentokrát spojeného s komunistickou Čínou. Součástí by byl Federativní svaz socialistických republik (dříve Evropská unie). Zdali se chystají zabrat i USA není známo. Více na www.ksm.cz

Kdy dojdou celosvětové zásoby ropy a co bude dál? Americká vládní agentura Government Accountability Office (GAO), organizace s podobným mandátem jako domácí NKÚ, byla požádána zástupci Výboru pro vědu dolní sněmovny amerického Kongresu o vyhotovení zprávy k tématu "Peak Oil", tedy vyvrcholení a poklesu globální těžby ropy v důsledku vyčerpání ropných ložisek. Dlouho očekávaná studie byla právě zveřejněna. Více čtěte zde.

Zdají se vám ceny léků vysoké? Možná, že je váš doktor smluvním partnerem některého distributora či výrobce léků a předepisuje vám ty nejdražší s vysokým doplatkem, aby si zvýšil provizi. Zkontrolujte si ho podle informace o úhradách, cenách a výši případného doplatku léčivých přípravků na stránkách ministerstva zdravotnictví. Nejspíše ušetříte nemalé peníze.

Chcete ztratit iluze o výhodnosti přechodu na Euro? Pak si přečtěte rozsáhlý článek Rodney Atkinsona "EURO - co to ve skutečnosti znamená". Tento britský publicista (nepleťte si jej s Rowanem Atkinsonem!) zde pojednává o neblahém vlivu jednotné měny na ekonomiku jednotlivých států a varuje Velkou Británii a tedy i nás před ukvapeným přechodem na jednotnou evropskou měnu.
4.4.2007 [Trvalá adresa článku.]


 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.