CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Sláva. Brzy zavládne konec rasismu a xenofobie v celé EU.

Evropská unie po šesti letech planých debat schválila společný zákon proti rasismu a xenofobii. Zákon předpokládá uložit jeden až tři roky vězení za "veřejné podněcování k násilí a nenávisti ... proti skupině lidí nebo jednotlivci založené na příslušnosti k rase, náboženství nebo podle národnostního či etnického původu". Stejně tak zakazuje popírání nebo zlehčování genocidy a zločinů proti lidskosti. Jakmile bude takový zákon zaveden do naší legislativy, články jako například "Západní Evropa se začíná bouřit. Proti muslimům." od Fjordmana nebudou moci vycházet. Tak si jej raději přečtěte ještě dnes, kdy to je možné. Autor, známý skandinávský blogger v něm například píše, že "Ačkoliv EU varuje před "islámofóbií", ti, kdo žijí ve skutečném světě, vědí, že v západní Evropě došlo mezi muslimskými imigranty k obrovské explozi infidelofóbie. Vlna násilí se zaměřuje obzvláště na Židy, nicméně útoky proti křesťanům, ke kterým dochází na Středním východě, se stále více šíří i Evropě. Ve stále větším a větším množství měst na kontinentu jsou nemuslimové muslimy obtěžováni, olupováni, přepadáni, znásilňováni, pobodáváni a dokonce i zabíjeni. Rodilí Evropané se pomalu stávají ve vlastních zemích druhořadými občany." (vysvětlivka: infidelofóbie = iracionální strach z nevěřících) a svůj dlouhý článek končí slovy "Pokud nebudou tyto požadavky zcela splněny, pokud nebude Evropská unie zrušena, multikulturalismus odmítnut a muslimská imigrace zastavena, nám, Evropanům, nezůstane jiná možnost, než dojít k závěru, že naše vlády se nás zřekly a že daně, které od nás vybírají, jsou proto nespravedlivé a že zákony, které prosazují bez našeho souhlasu, jsou nelegitimní. Přestaneme tyto daně platit a podnikneme odpovídající opatření, abychom ubránili naše vlastní bezpečí a abychom zajistili přežití našich národů." Je to jasné: nemá rád Araby a jim podobné a nechce se mu platit daně. Měli by jej zatknout, vyrazit z něj přiznání a zavřít ho až zčerná, pacholek jeden rasistická!
Podobně by měl dopadnout i český autor článku "Násilí arabských přistěhovalců připomíná nacistické řádění", který pod jménem Jiří Karas prohlašuje, že "že naivní pohádka o multikulturalismu končí. Zvolený způsob integrace se u nepřizpůsobivých přistěhovalců neosvědčil a ani nemohl osvědčit. Problém je v tom, že omyl byl poznán pozdě. V době, kdy miliony těchto imigrantů a jejich potomků hrozí civilizačním střetem, jaký Evropa dosud nezažila." To je trestné šíření poplašné zprávy, že? Do basy s Karasem a podobnými štváči! Do textu zákona se bohužel nepodařilo prosadit jako trestný čin popírání holocaustu a celoevropský zákaz nacistických symbolů. Ovšem komunisté mohou dále svobodně propagovat svoje ideje a popírání zločinů komunistických zločinů je také povoleno. Bodejť by ne, když v EU vládnou socani. Ostatně socialistické ideje byly základem Hitlerova nacistického Německa. EU tedy už ví, kam je třeba směřovat: k německé vysněné tisícileté říši po malé úpravě: oficiálně bez rasismu a nacismu. Ukázalo se, že "podřadné" evropské národy je místo jejich vyhlazování vhodnější použít jako lacinou pracovní sílu s nepřehlédnutelnou kupní silou, zejména pokud jde o poněkud zašlé zboží zabírající místo ve skladech, které by se jinak muselo vyhodit. Občané v Bulharsku a Rumunsku, buďte vítáni. Jste na řadě.
24.4.2007 [Trvalá adresa článku.]



[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.