CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Jak získat zdarma zprávy agentury STEM.

"Bez peněz do hospody nelez" je heslo, které ctí i agentura STEM. Roční předplatné pro registraci na serveru www.stem.cz stojí 6300 korun. To opravdu není málo a tak může být zajímavou možností se dostat k některým výsledkům pátrání této soukromé firmy zadarmo. STEM výsledky své práce formou tiskových zpráv uvádí na svých stránkách, ale většinou jen v okleštěné podobě. Příkladem může být článek Polovina dnešních stoupenců Čtyřkoalice jsou posily od roku 1998. Je zde zveřejněn jen zlomek vlastní zprávy a text "Nejste přihlášeni do systému, proto není možné zobrazit kompletní znění článku. Pokud jste registrovanými uživateli systému STEM, přihlaste se pomocí svého uživatelského jména a hesla."
Nenechte se ale odradit: v pravém horním rohu použijte ikonu tiskárny a získáte celý text článku bez registrace a placení ročního předplatného. Tento trik má význam jen u starších zpráv, které jsou záměrně zkráceny a plné znění je jen pro registrované uživatele. Zprávy z poslední doby jsou většinou poskytovány v plném znění bezplatně. Ani mnou popsaná metoda vám ale nepomůže k přístupu k přídavným souborům, které k většině článků patří.
17.5.2007 [Trvalá adresa článku.]



[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.