CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Používáte IE7 a něco vám v něm chybí?

Nainstalujte si docela šikovné rozšíření IE7Pro, které Microsoft Internet Explorer doplní o řadu funkcí pro vylepšenou správu surfování v záložkách (tabech), kontrolu pravopisu, "inline" vyhledávání na stránce, automatické vyplňování formulářů, superpřetažení (Super Drag & Drop), znovunačtení navštívených stránek po pádu IE, rychlé přepínaní proxy serverů, ovládání IE pomocí gest myši, snadné obnovení dříve uzavřených záložek (tabů), urychlování webu (Web Accelerator), přepínání "User-Agent" hlášení prohlížeče, snímání celých webových stránek jako obrázků, nebo blokování reklam a flash animací. Dále obsahuje podporu uživatelských skriptů (Greasemonkey) a uživatelských rozšíření (plug-inů) a mnoho dalších užitečných funkcí.
Vyzkoušel jsem a pokud nepoužíváte z různých důvodů Firefox, mohu vám instalaci IE7Pro doporučit. Za velice užitečné považuji možnost nastavit otevírání oblíbených položek a položky z panelu oblíbených do nové záložky. Ušetříte si tak otevírání prázdné záložky ikonou Nová záložka (Ctrl+T). Také funkce skrytí vyhledávacího pole je užitečná v případě, když máte nainstalovaný Google Toolbar. Do základní nabídky IE7 Nástroje se po instalaci přidá volba IE7Pro Preferences. Veškerá nastavení jsou v češtině.

29.6.2007 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]



[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.