CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Žádné globální oteplování se nekoná?

Je totiž zima jako v psírně, jak říkávala moje maminka. Teploty nijak neodpovídají údajně nejteplejšímu měsíci roku. A to už nejméně poslední tři roky. Je to jako za časů mého dětství, kdy ve čtyřicátých a padesátých létech pršelo v tuto dobu stejně odhodlaně a my děti jsme celé týdny nevyšli ven bez holínek a pláštěnky. Pochopitelně, že se takové ochlazení a déšť dá naopak vykládat jako projev toho oteplování země podle pana Gora, který si z ochrany klimatu udělal předvolební agitaci za peníze sponzorů pocházejících z těch nejlepších kruhů amerických průmyslníků produkujících zejména oxid uhličitý. A s pomocí idiotů, kteří této show zbuntované pro větší slávu Al Gora tleskali na stadionech, i když většinou neměli tušení oč jde, jsouce zčásti zhuleni a především nadšeni exhibicí světových hudebních celebrit. A také s pomocí ČT přisluhovačů, kteří za peníze českých koncesionářů tento nářez neofašistické velkolepé americké agitace vrazili do českých beden.

To, že je nějak podezřele chladno, je možná důsledek skleníkového efektu, kdy po globálním oteplení naopak dojde k nové globální době ledové. Zřejmě to už začalo. Kolikátá doba ledová to bude, se přesně neví. Ale usilovně se pátrá. Momentálně se vědci dohadují o základních věcech, jako je například vyřešení otázky, kolik andělů se vejde na špičku jehly. Někteří se dokonce shodli na názoru, že sluneční aktivita klesá. Jiní tvrdí, že stoupá. Řada z nich přísahá na to, že rozhodující vliv má právě proud energie ze Slunce zásobující teplem Zemi. A co pan Gore? Ten se chystá, že bude brzy prezidentem světa a všechny nás spasí jako nový mesiáš. Jen ještě neví, zda nás zachrání před novou potopou způsobenou oteplováním a táním ledovců, nebo před smrtícím objetím nové doby ledové a snižováním hladiny světových moří. Jedním si je ale jistý: že nás spasí a my mu budeme nadosmrti vděčni. Zejména pak američtí voliči.
Doporučené materiály k domácímu studiu: SLUNEČNÍ AKTIVITA: DOMINANTNÍ FAKTOR V DYNAMICE KLIMATU by Dr. Theodor Landscheidt. Změna klimatu 2007, zpráva IPCC. Jen pro skutečné inteligenty, badatele a občany s IQ nad 120.
Jan Bílek, 12.7.2007 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]



[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.