CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Určeno pro ženy, které už vědí, co chtějí.

Představy mladých krásných dívek o sexu jsou často scestné. Domnívají se, že právě ony jsou vytouženým objektem krásných mladých, často ještě ne zcela dospělých mužů. Jenže ti mají mnohdy docela jiný ideál ženy milenky, se kterou by chtěli mít sex. Je to žena starší nejméně o dvacet let, která se podobá jejich krásné matce, sličné tetičce nebo žádoucí učitelce v letech. Spolehlivé důkazy o tom najdete snadno v kterémkoliv souboru pornografických povídek na netu. Mladých dívek se často chlapci obávají, necítí se s nimi sebejistě, mají strach, že selžou nebo je přivedou do jiného stavu, obávají se, že jsou jen lovná zvěř určená do svatebního chomoutu. Současné mladé "roštěnky" jsou agresivní, vulgární, trapné a šíří bez zábran svoje sexuální zážitky mezi kamarádkami.

Sharon Stone BI 2A tak se může snadno stát starší žena pro nezkušeného mladíka skutečnou sexuální bohyní, která ví, co chce a řekne si o to. Je milována především pro samozřejmost, se kterou udělá z chlapce opravdového muže. Jedno je jisté: takových vysněných žen je bohužel naprostý nedostatek. Pokud je vám, milá čtenářko, něco kolem čtyřiceti nebo padesáti, seberte odvahu a opatřte si milence. "Myslím si, že mladý milenec dokáže se ženou udělat zázraky. Je to ohromné afrodisiakum a nevím, proč bych se právě já měla lásce vyhýbat. V poslední době mě na rande zvou jedině muži mezi pětadvaceti a osmatřiceti. To potěší i povzbudí," svěřila se nedávno Sharon Stone novinářům poté, co oslavila čtyřicáté sedmé narozeniny. Zkuste to, milé dámy, i když nejste Sharon.
(Volně podle mého původního článku uveřejněného na blog.idnes.cz.)
Jan Bílek, 26.7.2007 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.