CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Co je uvnitř článku, do toho vám nic není.

A v žádném případě vám nedoporučuji ty moje bláboly číst. Je to plné urážek slušných lidí, jsou tam samé skandální drby, útoky na nevinné psavce a hlavně: nakonec vám bude z toho čtení blbě.

Nejprve bych vás rád o něčem poučil: v blog.iDNES.cz se nesmí žádný autor navážet do jiných autorů, za což jsou sankce a tresty jako smazání takového hanebného článku a případně i úplné vyloučení z blogu bez možnosti návratu. Něco jako vyloučení ze školy nebo padák ze zaměstnání. Tato pravidla převzali správci a vydavatelé ze zahraničního spřáteleného Slovenska spolu s celým redakčním systémem. A je to tak dobře. Jinak by si tady autoři jen navzájem spílali a stala by se z toho jedna velká stoka. Vymysleli to naši bratři správně. Já to ostatně vždycky říkám, že od Slováků se máme co učit (například to jejich "třikrát a dost"). Někteří občané mezi námi se ovšem snaží zasít mezi nás rozkol. Tak například podle pověstí šířených mezi autory jsou články, které čtete, uloženy na počítačích kdesi na tajném místě v Bratislavě, aby tak byly ochráněny před teroristy. Já tomuhle ale nevěřím, jsou to jen hnusné drby.

Nechci se tedy do nikoho navážet, i když by to bylo zábavné utkat se s jedním nejmenovaným soudruhem, nebo pardon přítelem, jak si snad v té jejich straně říkají, i když můj přítel to bezpečně není. Je ale přece jasné, že když on sám je zdejším pisálkem stejně jako já, nesmím psát žádné ohavnosti o jeho článcích, byť by byly sebehnusnější. Žádný politický boj, žádné zesměšňování či útočení není na blog.iDNES.cz povoleno, je to neslušné. Proto raději články nejmenovaného pána nečtu, abych neměl nějaké ujímání či jinou tělesnou příhodu. V žádném případě vás ale nechci navádět ke stejnému přístupu, stejně by vám vaše neovladatelná zvědavost, co zase napsal, nedovolila přejít jeho nový článek bez povšimnutí. Kdybychom všichni přestali jeho články číst, došlo by k nespravedlivému odsunutí tohoto nejmenovaného autora kamsi do žumpy málo čtených výplodů a tam přece jako významná osobnost nepatří, to by byla neslušná ignorance.

Abych ale uspokojil vaši touhu po odporném bulváru, mám pro vás jednu skandální zprávu: včera jsem se stal málem obětí pokusu o mé bezživotí poté, co mě byl předložen k obědu stejk z krůty. Jedině tím, že jsem duchapřítomně zareagoval a změřil jeho teplotu (tedy toho stejku a poté i svoji) příručním teploměrem, jsem se zachránil. Stejk měl 78 stupňů pana Celsia a tak v něm byly podle našich bakteriologů bakterie bezpečně zničeny. Moje teplota zatím nepřevýšila 36,5 stupňů. Zatím. Přesto se budu pozorovat. Jen se nemohu rozhodnout, zda si budu měřit teplotu orálně či rektálně. Určitě ale nebudu ty metody měření střídat. Doufám, že se vám z té představy udělalo nakonec blbě. Což jsem vám v podtitulku slíbil.


Tento text nebyl povolen správkyní blog.idnes.cz k uveřejnění, protože: "Vazeny pane Bilku, asi vas zklamu, ale vas posledni clanek Co je uvnitr clanku..., jsem deaktivovala. Opet se poustime do temat typu hodnoceni blogu idnes atd. Ackoli nerikate v podstate nic nepristojenho, ale hodnocenim blogu se mini i dobre veci. navic si u vas nemohu nevzcitit jakysi Jizlivy ton. Vec s panem Paroubkem budu resit, jakmile se vratim,. Verte, ze pokud bz se mel dopustit prestupku, vyvodim z toho patricne dusledky. Bohuzel ted v zahranici nemam cas si jeho blogy cist podrobne. S diky za pochopeni N.S."

Pantáta Paroubek se pravděpodobně žádného přestupku nedopustil a díky svému literárnímu talentu byl správkyní N.S. zařazen mezi tzv. VIP blogery. Mě se z toho udělalo blbě a tak jsem blog.idnes.cz opustil a vrhnul se do náruče konkurenčního bigbloger.lidovky.cz. Zatím jsem tam žádné pokusy o cenzuru ala idnes nezaznamenal. A co je důležité: nepáchne to tam, pantáta Paroubek se tam nevyskytuje.
Jan Bílek, 6.8.2007 10:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.