CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Jak se nikdy nevybourat v autě a jak odstínit mobil.

Je to prosté. Stačí, když si zakoupíte prsten Atlantů a ochranný plíšek do mobilu. Prsten stejného tvaru a vzoru byl nalezen archeology v jedné z egyptských pyramid. Teprve v poslední době se zjistilo, že emituje tzv. tvarové vlny, které ovlivňují vibrační pole kolem osoby, která prsten nosí, proto se nemůže stát např. obětí dopravní nehody, pokud nechce úmyslně spáchat sebevraždu. Tento zázrak neviditelné kruhové mikroenergie rovněž má schopnost léčit nemoci a zmírňovat těžké bolesti v lidském organismu. Zesiluje psychotronické vlastnosti člověka, dokonce i telepatii a jasnovidectví. Je výroben ze sloučenin kovů, které jsou zdravotně zcela nezávadné. Pro elegantní vzhled je postříbřen a potažen stříbrnou fólií, která chrání před korozí. Navíc je ošetřen osobní bioenergií léčitele pana Hruši, účinky prstenu jsou proto pronikavě silnější než mají podobné prsteny (citlivější jedinci pocítí účinky prstenu téměř okamžitě). Doba nošení prstenu se doporučuje 4 - 15 hodin denně. Cena: Tento prsten stojí pouze 250,- Kč, protože prsten vzhledem k jeho velmi pozitivním účinkům by měl být dostupný každému člověku. Prsten Atlantů je dodáván v sedmi velikostech od 16 do 22 mm vnitřního průměru. Novinkou pana Hruši je ochranný plíšek do mobilního telefonu, který odstraňuje většinu škodlivých působení mobilního telefonu na lidský organismus. Umístí-li se plíšek na přístrojovou desku automobilu, dokonce snižuje i riziko havárie (popř. podstatně zmírní následky havárie, byla-li havárie nevyhnutelná). Cena 50,- Kč.

Konečně si tak můžeme užívat technologické vynálezy starých Atlantů, kteří se zázračným prstenem chránili při cestování ve svých létajících talířích a anulovali nebezpečná záření vycházející z jejich komunikačních přístrojů. Nejedná se o nějaké žertovné předměty, ale o znovuobjevené úžasné vynálezy pocházející z pradávných časů, kdy na Zemi vládli Atlanťané. Můžeme se jen dohadovat, že tuto technologii převzali obyvatelé dávné Atlantidy od mimozemských návštěvníků, pokud oni sami nebyli těmito mimozemšťany.

Je skvělé, že jsou mezi námi takoví objevitelé, jako je například pan Hruša. Doufáme, že bude dál pátrat a objeví další podobné pomůcky, které by nám usnadnily život v naší náročné a nebezpečné době. Například taková Áronova či vlastně Mojžíšova hůl by se nám dnes ve velkém suchu hodila v mnoha obcích, které trpí nedostatkem pitné vody. A tak spoléháme na pana Hrušu a další objevitele, že nás nenechají na holičkách.
Prameny(informací:):Mojžíšova hůl, Prsten Atlantů, Magie, Průvodce světem magie, amulety.
Jan Bílek, 9.8.2007 09:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.