CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Agentura a NGO vše vyřeší.

Dnes mám pro vás hádanku. Zkuste uhodnout, o čem následující text pojednává, co se bude realizovat a o jakou Agenturu jde:
"O samotnou realizaci se postarají tamější neziskové organizace – stávající nebo nové ve spolupráci se složkami měst či obcí. Jednotlivé součásti spolupracujícího řetězce taktéž vyhodnotí Agentura. Podle pracovního návrhu by se mělo jednat kupříkladu o policii, školy, Českou školní inspekci, Úřady práce či místní podnikatelské sféry. Oblasti určené pro docílení zlepšení budou provázané a v mnoha lokalitách se budou zřejmě týkat především zaměstnanosti, bydlení, vzdělávání, sociálních služeb, veřejného zdraví, volného času, prevence sociální patologie a ovlivňování veřejného mínění. Ačkoli bude Agentura působit především v „terénu“, zřejmě bude nutné ji centrálně koordinovat Úřadem vlády. Nikoli časově, tedy že by ve všech lokalitách probíhaly konkrétní kroky současně, ale spíš v metodice, tedy ověřených postupech."

Je to přece jasné, nebo ne? Jedná se přece o vládní Agenturu, kterou pro "docílení zlepšení" stavu sociální patologie bude v terénu centrálně koordinovat samotný Úřad vlády pomocí metodiky ověřených postupů a tak ovlivňovat veřejné mínění o sociálně patologických občanech. Ještě nic nechápete? Zdá se, že jste přinejmenším natvrdlí. V žádném případě byste proto nemohli pracovat v Agentuře pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách, která začne fungovat v lednu příštího roku díky naší milé ministryni Džamile Stehlíkové a Straně zelených. Konečně se již v příštím roce vyřeší romský sociálně patologický problém. Už nebudou umírat naši spoluobčané při demontáži opuštěných továren, už nebudou naši patologicky postižení občané devastovat krajinu ve snaze zachránit v zemi zapomenuté potrubí a elektrické kabely. Romské děti budou s nadšením a láskou chodit do školy a jejich rodiče do práce. Zařídí to všemocná Agentura a na státu nezávislé neziskové organizace, které se budou podílet na čerpání peněz získaných ze státní pokladny a z peněz ze státní pokladny převedených do bruselských strukturálních fondů. Děkujeme ti, Džamilo. Tvoje NGO.
29.8.2007 10:10 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.