CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Politik bez milenky to má v Česku prohrané.

Politik bez milenky to má v Česku prohrané.

Místopředseda ČSSD Rath je ženatý, s manželkou Evou má tři děti. Zároveň má milostný poměr s lékařkou Renatou Horkou. Expremiér a předseda v pořadí oblíbenosti druhé, občas i první politické strany Paroubek se rozvádí kvůli milence Petře Kováčové, která si podala přihlášku do ČSSD, aby mohli oslavit svatbu v lůně rodné strany. Premiér Topolánek má čerstvě narozeného syna s nikým menším, než s místopředsedkyní sněmovny Lucií Talmanovou, přední členkou ODS. Jeho manželka, rovněž členka ODS, mu tuto zjevnou nevěru bohužel neschvaluje a odmítá se s ním rozvést. Prostě se nechová státnicky, jak by se na dosavadní druhou dámu slušelo. Václav Klaus žádný milostný poměr nemá a tak je v tomto kontextu jako suchar, společensky nemožný až méněcenný. Jeho manželka Lydie by mu měla co nejdříve opatřit alespoň občasnou souložnici, kterou by představila na soukromé tiskové konferenci jako dárek svému Klausovi k Vánocům. Tím by významně zvýšila pravděpodobnost, že bude její manžel uznán za chlapa s gulemi a zvolen opět prezidentem. Jinak to má u národa a poslanců předem prohrané.

V rámci boje s rostoucí neplodností mužů a jako přípravu pro zavedení islámu v EU jako státního náboženství by měli naši zákonodárci začít uvažovat o zákonem povolené polygonii neboli mnohoženství. Na námitky gender odbornic o právu žen na polyandrii odkazuji na Korán, který připouští pouze polygonii. A pánové: pozor na súru čtvrtou nazvanou Ženy, verš 22: "A neberte si za manželky ženy, jež byly provdány za vaše otce, leda že se to stalo už v minulosti. A věru je to hanebnost zavrženíhodná a způsob hnusný!"
A také verš 23: "A jsou vám zakázány jako manželky vaše matky, vaše dcery, vaše sestry, vaše tety z otcovy i matčiny strany, vaše neteře z bratrovy a sestřiny strany, vaše kojné a vaše soukojenky a matky vašich žen a vaše nevlastní dcery, jež jsou ve vaší péči a jež se narodily z žen, k nimž jste již vešli - však jestliže jste k nim nevešli, není to pro vás hříchem - a manželky vašich synů, narozených z vašeho ledví, a dále dvě sestry současně, ledaže se to stalo již v minulosti. A Bůh je věru odpouštějící, slitovný." Více viz Korán.
Jako přípravu na tento proces doporučuji nejprve uzákonit bigamii.
30.8.2007 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.