CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Konec neznámého nepřítele lidstva.

Nemám rád opilce, vracející se ve dvě ráno s řevem z nočního lokálu. Nemám rád lokál, který je vedle našeho baráku otevřený 24 hodin denně. Nemám rád tu sebranku, která do něj chodí. Nemám rád policajty, kteří neudělají pořádný zátah, při kterém by tu mezinárodní mafii šířící drogy po městě zlikvidovali. Nemám rád Číňany, kteří vykořisťují Vietnamce. Nemám rád Vietnamce, protože prodávají falšované pašované zboží a neplatí řádně daně ani clo. Nemám rád ty mladé úspěšné rádoby podnikatele, kteří se ve svých nadupaných fárech řítí městem. Nemám rád policajty, kteří mě napaří pokutu za chvíli parkování na rohu křižovatky a bouráku, který stojí na chodníku si ani nevšimnou. Nemám rád otrávené prodavačky, které jsou nejšťastnější, když je krám prázdný. Nemám rád sociální demokraty, protože je to spolek senilních otrapů a jde jim jen o fleky a prachy. Nemám rád komunisty, protože je to nebezpečný spolek radikálů schopných zblbnout spoustu lidí a jde jim také jen o fleky a o prachy. Nemám rád skiny, protože mají chuť to tady všechno rozmlátit a vládnout silou pěsti. Nemám rád anarchisty, protože to tady chtějí všechno rozmlátit a zavést anarchii a bezvládí. Nemám rád slabou a bezbrannou demokracii. Nemám rád diktaturu. Nemám rád, když se mě pořád poroučí, co mám dělat. Nemám se rád, když nevím, co dělat.

Nemám rád línou obsluhu v drahém lokále. Nemám rád ty drahé prázdné lokály, které se objevily místo obyčejných českých hospod a slouží jen jako pračky peněz. Nemám rád prostitutky postávající u silnice či kdesi ve městě nedaleko hlavní třídy. Nemám rád bordely a jiné erotické salony v rodinných domcích. Nemám rád nařvané líné taxikáře, kteří si myslí, že je to povolání pro zbohatnutí. Nemám rád zloděje, kteří mě vykradli chatu. Nemám rád souseda, který s partou ožralých kamarádů řve na zahradě dlouho do noci. Nemám rád takyekology, kteří si z ochrany přírody udělali jen výnosný job. Nemám rád ochránce zvířat, kteří neuklidí po svém psovi. Nemám rád kočky, protože jsou to falešní tvorové. Nemám rád herce, kteří mluví v televizi sprostě aby rozesmáli obecenstvo za každou cenu, protože je nic jiného nenapadá. Nemám rád televizi, protože jsou v ní samé blbosti a já na ně zírám. Nemám rád rozhlasové stanice, kde celé dni jen hulákají mizernou a vulgární češtinou jacísi rozjaření hoši a dívky mezi tím, co pouštějí zoufalé fláky. Nemám rád reklamu, kterou do mě perou všude, kam se jenom podívám. Nemám rád televizní soutěže. Nemám rád debilní televizní seriály. Nemám rád televizní hlasatele, kteří jsou podle nařízení pana ředitele za každou cenu happy.

Nemám rád, když mě ráno svítí slunce rovnou do očí. Nemám rád, když v zimě vůbec slunce nesvítí. Nemám rád zimu. Nemám rád horko. Nemám rád ústřední topení. Nemám rád nacpaný autobus. Nemám rád mokro, hlavně když mě kape na hlavu. Nemám rád když je sucho a není čím zalít zahrádku. Nemám rád lidskou blbost, která všude kvete. Nemám rád nelegální skládky. Nemám rád nepořádek. Nerad dělám pořádek. Nemám rád hlučné Italy a Němce. Nemám rád dotěrné agenty všeho druhu. Nemám rád podomní obchodníky. Nemám rád trylkující automobily s mraženým zbožím. Nemám rád svíčkové báby, kazatele a fráterníky. Nemám rád zdi domů pomalované pubertálními idioty, kteří se považují za umělce. Nemám rád ulice plné turistů. Nemám rád vyasfaltované chodníky. Nemám rád drogové dealery postávající na rohu. Nemám rád romské kapsáře okrádající lidi v tramvajích a v metru. Nemám rád nohy natažené do uličky v metru. Nemám rád ruksaky na zádech v metru. Nemám rád žebráky. Nemám rád Američany, Turky, Araby, Židy, Indy, Rusy, Francouze. Nemám rád ani sebe, hlavně po ránu. Co s tím mám proboha dělat??? Nejlepší bude dát si do hlavy po ránu jednu ránu.

Tento text byl nalezen naškrábaný na balicím papíře vedle docela slušně oblečeného muže neznámé totožnosti s dírou v hlavě, ležícího pod jedním pražským mostem. Policie pátrá po tom, zda nešlo o vyřizování účtů mezi účastníky organizovaného zločinu.
4.9.2007 10:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.