CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Ženy musí mít právo močit vestoje!

Je to nutné v rámci prosazení naprosté rovnosti mezi muži a ženami. Je třeba rázně skoncovat s nedůstojným močením žen na bobku kdesi v přírodě nebo v sedě na špinavém klosetu v zanedbaném veřejném WC. I ženy mají právo si zvednout prkénko a močit svobodně a hrdě se vztyčenou hlavou tak, jak to od počátku dějin lidstva konají muži. Výchovu k tomuto konání je třeba zahájit ihned na všech stupních školských a je nutné okamžitě zařizovati v co největším rozsahu pisoiry dámské. Do té doby je nutno povoliti ženám navštěvování mužských záchodků. Jedině tak, když budou v řadě státi ženy s muži společně u žlábku či pisoiru, bude docíleno naprosté a úplné rovnosti práv ženských a mužských. Vzorem konečného řešení nám může sloužit společný elegantní komunitní unisexWC ze seriálu o Ally McBealové. Itziar OkarizPříkladem zavádění společných WC by se nám všem měli stát naši zákonodárci v parlamentu a v senátu.

Proto podporuji podobné akce, jakou byla performance umělkyně Itziar Okariz. Dvaačtyřicetiletá umělkyně a radikální feministka bydlící v New Yorku se vymočila ve stoje na jevišti opery ve švédském Umeaa. Za krátký výstup obdržela honorář ve výši 10 tisíc švédských korun. Tato odměna byla oprávněně financována z peněz daňových poplatníků, neboť její demonstrativní močení ve stoje bylo součástí kulturního festivalu.

Rád bych vás v této souvislosti upozornil na diskuzi na serveru doktorka.cz, na článek Povstaňte ženy! I na záchodech! na serveru dama.cz a ženy by neměly opomenout výrobek zvaný P-mate, který jim močení ve stoje usnadní. Věřím, že budete o mém článku informovat své okolí, zejména pak ženy vlastní i cizí. Dejte si jen pozor na některé extrémně citlivé ženy, které by vás mohly zažalovat pro sexuální harašení.
18.9.2007 11:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.