CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Socani vítězí, lid je miluje stále více!

iDnes.cz: ČSSD se ujala vedení ve stranických preferencích. Podle STEM má nyní 28,7 procenta, ODS 27. Socialisté by tak získali 73 poslaneckých mandátů, občanští demokraté 67. Naposledy přitom ČSSD stranickým preferencím vévodila v prosinci 2002. Podle agentury STEM jen pokračuje pokles podpory ODS a nárůst preferencí ČSSD. Obě strany se prý k sobě přiblížily už v květnu a červnu.
STEM ale přichází s výrazně jinými čísly než ostatní agentury. Výzkumy Factum Invenio a Medianu totiž ukazují, že nejsilnější pozici si nadále udržují občanští demokraté.

Nejspíše je stav skore ODS:ČSSD stále 1:1. A jakou používají socani strategii? Dávno vyzkoušenou, na kterou tenhle národ už jednou naletěl a chystá se k letu opět. Kde bere pantáta Paroubek nápady si poslechněte v této ukázce ze staršího videonávodu. Ten pochází sice z dávných let minulého století, ale je stále účinný. Ukázka je převzata ze serveru aTeo.cz.
19.9.2007 10:10 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.