CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Marika vydává novou desku svých hitů.

Na dvoualbu najvětších hitů Mariky Gombitové - Vyznanie, které se na slovenském trhu objeví 1. října, bude i nová skladba - Tak som chcela všetkých milovať. Púvodní verze písně pochází z muzikálu Adam Šangala z nitranského Divadla Andreja Bagara a postarali se o ní Vašo Patejdl a Kamil Peteraj. Na albu Vyznanie najdou fanouškové celkem 35 hitů z roků 1977 až 2007. Mezi skladbami ze všech devíti alb, singlů, či filmových soundtracků nebudou chybět ani duety s Miroslavem Žbirkou. Gombitová, s miliónem prodaných nosičů od začátku kariéry, suverénně dominuje v poli nejúspešnejších slovenských zpěvaček.(Pramen:Webnoviny)

Pro řadu z vás se nejspíše jedná o zcela neznámou zpěvačku, na kterou my pamětníci vzpomínáme jako na zářivou hvězdu nejen slovenskou. V jedné z nejoblíbenějších současných show Slovenské televize, která se jmenuje Hit století, zvítězila letos v červenci právě píseň Vyznanie Kamil Peteraje a Janko Lehotského, kterou nazpívala a proslavila právě Marika. Když byla před lety po vážné autonehodě upoutána na invalidní vozík, začala se uzavírat sama do sebe. Snažila se sice ještě o návrat na hudební scénu, a přestože o ni fanoušci měli veliký zájem, Marika se stáhla do ústraní. Nezúčastnila se bohužel ani vyhlášení Hitu století. Vítězné Vyznanie zazpívala na finálovém večeru Sisa Sklovská.
Titulní píseň alba Vyznanie v interpretací Mariky Gombitové si můžete přehrát na YouTube, text této písně najdete zde. Další zdroje informací o Marice Gombitové: Vše o Marice na YouTube, www.marikagombitova.wz.cz, marikagombitova.com.
26.9.2007 09:10 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.