CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Seriál The IT Crowd neboli IT parta končí?

Pozor, tento seriál se nevysílá na žádném kanálu chytatelném v Česku. The IT Crowd vznikl jako televizní seriál britské stanice Channel 4, která také provozuje jeho oficiální stránky.
"Naše naděje na odvysílání osmi epizod The IT Crowd se vytratila jak pára nad hrncem německého kanibala a tak se musíme chtě nechtě smířit s dalším nekonečným čekáním na třetí sérii. Jestli se nakonec dočkáme je otázka, avšak v hloubi srdce určitě každý znás ví, že třetí série bude ;)" píše Mephisto ve svém článku Konec druhé série. DON'T PANIC! Pro ty z vás, kteří se ještě se seriálem The IT Crowd nesetkali vám tuto podívanou přiblíží Mephisto v článku O čem je The IT Crowd. Mohu k tomu dodat jen jediné: nelitoval jsem námahy a vyrobil si alespoň tři poslední díly druhé série ve formátu AVI i s českými titulky. Byl to boj, ale díky radám jiného fanatika jsem to dokázal. Až si stáhnete program Avi ReComp, bude to snadné. Každý díl má kolem 180MB a titulky jsou k mání také. Hledejte na theitcrowd.cz v sekci Download. Další zdroje najdete na it-crowd.cz, dále na itbiz.cz, české titulky ve formátu SRT i na nej-videa.cz. Přeji vám příjemnou zábavu.
2.10.2007 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]


 

 


[CNW:Counter]

Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.