CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Spiknutí výrobců tabákových výrobků a vlády.
vyhláškou Ministerstva zemědělství (!) stanovené nápisy na cigaretách jako například "Ministerstvo zdravotnictví varuje: Kouření způsobuje rakovinu"? Martin Škapík se pouští do odhalování spiknutí a odpovídá si na otázku Proč tedy „varovné“ nápisy?

Tabákovým firmám nehrozí od států, které fakticky – prostřednictvím právních systémů – ovládají, naprosto nic! Jenže nemohly zcela ovlivnit všechny soudy, tak se stávalo, že když se nějaký soudce „upamatoval“ a tabákové hydře se postavil, padaly v této věci vysoké finanční postihy. Jak se ale domoci v soudní při náhrady škody po zavedení „varovných“ nápisů, kterými ministerstvo zdravotnictví vystavuje tabákovému průmyslu faktické povolení k zabíjení, zotročování dětí?

Výhradně (!) díky ministerstvu zdravotnictví u soudu mohou argumentovat právníci tabákového průmyslu tím, že spotřebitel věděl o tom, že jej produkt „může zabít“ a tedy tabáková firma nemá v této věci právní odpovědnost!

Ministerstva zdravotnictví tak nejen, že situaci v této věci neřešila ve prospěch trpících, či prevence tohoto „podnikání“, ale navíc zamezila jak právnímu narovnání v poškození zdraví, zničení života tabákem, tak i mediálnímu otevření tématu, protože sériové žaloby v případě vysouzení nároků oprávněných poškozených a jejich rodin by nebraly konce, naopak vzalo by jej toto zločinné společní proti lidem na zemi.

Ministerstva zdravotnictví a jejich „varovné“ nápisy jsou jediným (!) důvodem, proč tabákové podnikání není už desítky let v bankrotu skrze právní pře s postiženými spotřebiteli, či jejich rodinnými příslušníky.

Jedná se skutečně o mazané spiknutí tabákových koncernů s vládou a zákonodárci s cílem vyloučit v Česku soudní žaloby kuřáků či jejich pozůstalých o náhradu škody? I vám se zdá uvádění textu o škodlivosti kouření na cigaretových obalech a velkorozměrových reklamách podivné a zdánlivě proti zájmům výrobců cigaret? Celý článek Martina Škapíka najdete na matrix-2001.cz.

O tom, proč se k nám tabák dostal, vím své: je to prokletí seslané "civilizovanému" světu americkými šamany jako pomsta za zničení všech tamějších původních národů a kultur. Do stejné kategorie si můžete zařadit i kokain. Podobné zlo v podobě opia přišlo z Číny a Indie. Je to zvláštní, ale kamkoliv přišli bílí kolonisté, vždy si odnesli do své domoviny to nejhorší, co mohli najít. Přitom jsme měli doma podobné svinstvo běžně k dispozici: mák, lysohlávky nebo nejnověji olizování ropuch. Naši prapředkové si ale mák vždy dávali jen do buchet, nekrmili se jedovatými houbami a ropuch se štítili. Asi to bude tím, že neměli média, globální cestování a hlavně měli málo času na zhovadilosti.

Přeji vám krásný a dokonce teplý sluneční den, asi to bude jeden z posledních. Na horách už natahují hadice k sněhovým dělům. A pak, že jsme neporučili sněhu a větru. Kdo si zaplatí, může se svézt i když sníh padat nebude. Jen to bude letos o dvacku dražší, ceny elektřiny a nafty jdou stále nahoru. A už se nikdy nezastaví. Jednoho dne budou energie jen pro multimiliardáře a na horách se rozhostí ten pradávný klid a mír. A nejen na horách.
1.11.2007 09:35 [Trvalá adresa tohoto článku.]


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.