CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Na které straně budete pochodovat zítra?

Hitler a jeho milovaná a milující mládežNeonacisté jsou odhodláni pochod zítra 10.listopadu Židovským městem uskutečnit. Akce proti neonacistickému pochodu jsou hlášeny od půl druhé do deseti hodin večer. Kupříkladu Židovská liberální unie svolává sraz na půl druhou na roh Pařížské a Maiselovy ulice. Židovská obec pořádá od čtrnácti hodin u Staronové synagogy a Židovské radnice pietní náboženské shromáždění k uctění památky obětí říšského pogromu. Antifašistická akce proběhne od půl třetí na pražském Náměstí Republiky. V patnáct hodin se uskuteční pietní setkání židovských organizací na Staroměstském náměstí. Sdružení Tolerance a občanská společnost se sejde v sedmnáct hodin na rohu ulic Břehové a Maiselovy, kde bude probíhat vzpomínka na oběti neonacistického a nacistického násilí, včetně koncertu a videoprojekce. V centru hlavního města se má pohybovat 1100 policistů a 300 strážníků. Připravena je i cizinecká policie, která chce zabránit vstupu nežádoucích osob na území České republiky. Na hranicích bude proto od pátečního rána zpřísněný dozor. Ředitel Židovského muzea Leo Pavlát očekává, že na shromáždění ke Staronové synagoze přijdou neonacistům na provokaci odpovědět tisíce lidí. Židovským organizacím už podle něj přišly stovky dopisů na podporu: "Často z těch mailů a dopisů je cítit takový určitý povzdech - jak je možné, že jsou mladí lidé dnes tak nevzdělaní a jaké je naše školství. To je určitě palčivý problém. Ale v zásadě je tam jednoznačně řečeno - toto nás pobuřuje a chceme přijít dát najevo, že jsme proti neonacismu,"

Jak se připravuje "druhá strana"?

Občanské sdružení Mladí národní demokraté - pozvánka: Pochod za svobodu!
Zveme tímto všechny slušné občany, kteří nehodlají mlčet, když se děje bezpráví, na protest proti účasti ČR na okupaci Iráku, pořádaný o.s. Mladí národní demokraté. Bude zde rovněž vyjádřen odpor proti totalitním praktikám magistrátu a potlačování práva na svobodu projevu a shromažďování. Účast již přislíbili mimo jiné v ČR žijící zástupci íránské a palestinské komunity a mnozí zahraniční hosté.

Autonomní nacionalisté: Pochod plánovaný 10.11. v Praze se navzdory různým mediálním dezinformacím uskuteční. Autonomní nacionalisté deklarují Mladým národním demokratům plnou podporu a vyzývají své aktivisty a sympatizanty, aby se akce zúčastnili!!!

Proč je program například Autonomních nacionalistů tak přitažlivý pro mládež? Přečtěte si, co odmítají a za co bojují:

Odmítáme
Pozitivní diskriminaci, protěžování menšin
Nadnárodní a bezohledný kapitalismus
Komunismus ve všech jeho podobách
Masovou imigraci civilizačně nepřizpůsobivého obyvatelstva
Multi-Kulti ideologii
Drogy
Amerikanizaci české kultury a politiku USA vůbec
Byrokratický diktát EU a vojenský pakt NATO
Cizí vojska na území ČR a naše vojska účastnící se okupace jiných států

Požadujeme
Silný národní a nezávislý stát
Zastavit nahrazování českého obyvatelstva imigranty
Ochranu přírody, zastavení jejího bezohledného drancování
Svobodu slova a projevu, svobodu vědeckého bádání
Sociální spravedlnost

<<<Flash object>>>
Pokud se vám cíle jejich hnutí zalíbily, pak jste na nejlepší cestě se k nim přidat. V každém případě vědí, jak si získat zejména mladé a nevzdělané příznivce a členy. Staré praktiky z dob Hitlerova nástupu k moci stále fungují. A nepodceňoval bych ani vliv prastarého Adolfova spisku, i když se v knihkupectví nedá koupit. Nalézt jej na internetu v češtině není žádný problém. Před přečtením tohoto "díla" vám doporučuji můj článek "Mein Kampf je skutečně krajně nebezpečné dílo", který jsem napsal v roce 2000. Adolf Hitler v roce 1926 mimo jiné napsal: "Na prvním místě a nejvíc jsem přemýšlel o zřejmé absenci jakékoli zodpovědnosti jednotlivých osob. Parlament učiní nějaké rozhodnutí, jehož důsledky mohou být sebezhoubnější a nikdo za to nenese odpovědnost, nikdo nemůže být nikdy volán k zodpovědnosti. Nebo je snad zodpovědnosti to, že po nějakém krachu odstoupí vláda, která to zavinila, nebo se změní koalice či dokonce se rozpustí parlament?" Předpokládám, že i ten nejzavilejší demokrat s touto větou souhlasí. Stejně jako já. Áda to prostě s lidmi uměl. Ideologové, vůdci a agitátoři nacionalistů v minulých letech nezaháleli. Nejdále se dostali na Slovensku, národovci tam už dnes nosí uniformy, možná i nelegálně držené zbraně. Máte-li silný žaludek, podívejte se na video. Jak uvidíte, "svobodný" internet a oblíbená You Tube se dá použít k čemukoliv, tedy i k nacistické propagandě.
9.11.2007 11:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.