CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Internetové střípky.

Raketový nástup zeleného superexota. "I nepozorný čtenář denního tisku si musel všimnout, kolik mediálního prostoru ten mladý a nadějný chlapec dostává. Mluvím samozřejmě o panu Matěji Stropnickém. Není dne, kdy by na mě tento ještě bezmála uhrovitý ksicht synka herce a bývalého ministra kultury nevybafl z nějakých novin či zpravodajského serveru. Ve svém minulém článku jsem nadával na přemoudřelé mentorování dvaceti-a něco-letých salónních bolševiků. Tehdy jsem měl na mysli aktivistku v obskurní iniciativě, nad kterou soudný člověk mávne rukou. Jenže tenhle ocas se s prominutím sere už do vrcholové politiky, a to je zcela jiné kafe," bloguje anonymní autor template na nekorektne.blogspot.com

Digitální archiv unikátních historických fotografií. Wikipedia: Ignác Šechtl se narodil 26. května 1840 v Praze v rodině mlynářského mistra. Jeho údělem se měl stát obchod. Krátce pracoval jako písař u zasilatelské firmy Alexandra Kliera v Praze. V roce 1863 však odešel do Kladna, kde se vyučil fotografickému řemeslu a v roce 1865 mu byla opovězena živnost. Navštivte fotografické digitální muzeum Šechtl & Voseček.

Evropský parlament zasažen nakažlivou legionelou. SEKRETARIAT PREDSEDNICTVA,KONFERENCE PREDSEDU A KVESTORU, PŘEDSEDNICTVO. Schůze konaná v pondělí 9. května 2005 ve Štrasburku ZÁPIS ZE SCHŮZE, NÁVRH CÍLŮ OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ:
bod 7 - Racionální využití zdrojů (legionelóza) Dlouhodobá kontrola dopadů, které má na životní prostředí řízení hygienických rizik souvisejících s legionelou. Účelnost zachování samostatných sprch v kancelářích poslanců? Podmínky zachování sprch.GT a Výbor pro legionelu: průvodce správné praxe, nejlepší technologická řešení – řídit riziko legionely za cenu přijatelnou pro životní prostředí.
Pramen: www.europarl.europa.eu

Havel nepodporuje olympiádu v Praze. "Obávám se, že olympiáda v Praze by za daného stavu věcí nemohla být ničím jiným než další děsivou ranou její urbanistické podobě", prohlásil Václav Havel závěrem svého článku v LN, ve kterém obhajuje Kaplického Národní knihovnu.

4.12.2007 10:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.