CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices. Visa, Eurocard/MasterCard (SSL / 3-D Secure)
CDmusic.cz - CD, DVD, Old Czech music, jazz, trad.folk, brass - Czech Labels at Czech prices (products catalogue).

Letem internetovým světem.

Musíte vidět a hlavně slyšet: "Ziggy" Horváth (* 1969) textař, písničkář a občanský aktivista , zejména pak jeho videoklip Infekce doby je úchvatná záležitost.

E-learningový kurz SCHENGEN, který je na internetu bezplatně přístupný od 26. listopadu 2007, je určený všem zájemcům o problematiku vstupu ČR do schengenského prostoru, tedy odborné i laické veřejnosti. Do kurzu se zájemci dostanou kliknutím na internetový odkaz a poté zadají přihlašovací jméno schengen a heslo schengen. Pro správnou funkci kurzu je nutné používat Internet Explorer 5 a vyšší s nastavenou střední mírou zabezpečení a povolenou funkcí cookies.

Spolek nejrůznějších organizací (NGO) zabývajících se ekologií je rozvětvený a mohutný. Kontaktní adresy najdete na Ekolist.cz.

TheOne Computer Inventory Free Edition je program, pomocí kterého budete moci získat info o OS, instalovaných programech, driverech a PC hardwaru (např. info o BIOSu, CPU, pamětech, disku ...) Program generuje čtivé reporty a lze použít pro IT audit (BSA!!!). Stahujte zde nebo zde.

Máte doma Apple iPod a rádi byste věděli, jak to vypadá uvnitř? Můžete se podívat na Cracking open the Apple iPod Touch ve fotkách nebo na videu.

14.12.2007 10:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.