Letem internetovým světem.

Ještě jednou Radiožurnál: můžete si udělat vzpomínkový večer na odejitého Ivana Hoffmana. Jeho poslední komentáře najdete na této adrese. Je jich tam 67. Legrační je, že je na webu stále ještě tato informace:
Komentáře a postřehy z domácí i zahraniční politické scény, publicistické pořady stanic Českého rozhlasu, ostré i vtipné diskuse a oblíbené ranní poznámky Ivana Hoffmana.

Komunisté nám sdělují: naše strana není v troubě, jak by si to někteří bojovníci proti komunizmu přáli, ale naopak používáme troubu (rozuměj youtube.com) k propagaci našich myšlenek a cílů. Proto se vážení troubové seznamte s našimi videoklipy dříve, než nás zase začnete napadat.

Lidovci nechtějí zůstat pozadu: i my jsem se dozvěděli o tom, že existuje takzvaný internet a rozhodli jsme se díky našemu předsedovi Čunkovi promlouvat k vám i prostřednictvím tohoto moderního média. V úvodu vás náš předseda pozdraví osobně. Nebude to tentokrát o Cikánech. Zatím.

ČSSD se nedá zahanbit: našimi videoklipy na internetu dokazujeme, jak jsme pevně spojeni s naším prostým lidem a hlavně že víme, jak na to.

ODS naopak zahanbí všechny: náš předseda Topolánek dokázal celému světu, že je originálním a zemitým chlapem s gulami. Budeme pokračovat směrem, který nám naznačil svým razantním vystoupením v parlamentu.

Strana zelených ukazuje cestu: na příkladu Los Angeles se můžete přesvědčit, že větrné elektrárny jsou to, co naše země potřebuje.
18.1.2008 11:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.