Rudá komisařka Bobo, nová ikona KSČM nahradí Švorcovou!

Komunisté se konečně pořádně odkopali! Podle prohlášení předsedy Filipa jdou do druhé volby s oslňující kráskou Jana Bobošíkovás řadou pravicových názorů Janou Bobošíkovou jako kandidátkou na první českou prezidentku. Nenechte se mýlit jejími dřívějšími pravicovými názory ani jejím dávno minulým členstvím v ODS. Absolvovala roku 1987 na obchodní fakultě Vysoké školy ekonomické a během studia pracovala ve volených funkcích SSM. Po získání inženýrského titulu studovala v letech 1988 až 1990 postgraduálně na národohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické, kde byla posluchačkou oboru výuka ekonomických předmětů. Veřejnost jí objevila jako moderátorku a také jako redaktorku diskuzního pořadu "21" v České televizi. Slavně i neslavně se zapsala do historie vzpoury televizních pracovníků ČT na přelomu let 2000 a 2001. Více o její mediální kariéře najdete například na Wikipedii. Do Evropského parlamentu se dostala společně s Železným, se kterým se ale vzápětí názorově rozešla. Bobošíková je Xenou naší politické scény, která umí prohrávat ale vzápětí se dává do nelítostného boje a volí zbraně i názory na svět kolem sebe s cílem vyhrát.

Nemá ráda šéfa Sudetoněmeckého landsmanšaftu Posselta, se kterým se na půdě EP chytla kvůli karlovarským oplatkám. Komunistům se také jistě líbí i fakt, že je Jana Bobošíková členkou parlamentní delegace EP ve Výboru pro parlamentní spolupráci EU - Ukrajina. Stejně tak by jí podpořil Putin, kdyby mohl: Bobo je proti americkému radaru. "Slovo dalo slovo a za pár minut jsem byla mezi lidmi, které komunisté navrhují na prezidenta", říká europoslankyně Jana Bobošíková s oslňujícím úsměvem pro HN a pokračuje: "Já jsem svobodně myslící člověk. Kdyby se mi něco nelíbilo, tak se té šance můžu vzdát. ...Jsme ve fázi, kdy ostatní kandidáti by za hlasy komunistů dali mnohem více. Komunisté jsou legitimní politickou stranou. A vědí, že já nejsem levicově smýšlející člověk. A pane redaktore, odhoďme ty pokrytecké brýle: ve které parlamentní straně dnes nejsou bývalí komunisté? Já si vážím toho, že někdo, kdo má mandát od voličů, si myslí, že bych mohla být prezidentkou."
Pro Šíp řekla: "Jde o normální parlamentní stranu. A jak vidíte, tak po hlasech komunistů teď všichni touží. Nevadí mi ani jít proti Václavu Klausovi, byť jsem pro něj pracovala. Jsme dospělí lidé a je to jenom politika". Nelze pochybovat o tom, že Bobo skutečně bere svůj politický boj jako zábavnou hru, ale s plným nasazením. Je jí jasné, že proti Švejnarovi a Klausovi se neprosadí. Pomůže ale komunistům torpédovat průběh volby a komunističtí voliči ji mohou významně pomoci při dalších volbách například do senátu. Bude to jejich Bobo, jejich nová rudá komisařka, kterou budou milovat víc než dávno z módy vyšlou Švorcovou. Na závěr jeden vtip z roku 2001: Co se stane když se Bobošíková dostane do epicentra atomového výbuchu? Promění se v radioaktivní prach a škodí dál!
13.2.2008 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.