Na vážné téma - eutanázie.

Protože ještě dnes stále bojuji s tou ohavnou londýnskou chřipkou, která je zřejmě multikulturním produktem, na který nemám žádné obranné látky v těle, přináším vám pouze krátký příběh od čtenáře Vladimíra L. Nevím, zda tuto scénku, která by slušela nějakému televiznímu sitcomu, skutečně zažil, či si jí snad vymyslel, ale pomohla mě poněkud rozveselit a zbavit mě ranní chmury. Tady je:

Včera jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč na eutanázii. K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: Nechci, aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdybych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny co mě drží naživu.
Ona vstala, vypla televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchoda... No není blbá !??

Abych vám přinesl i dnes něco k zamyšlení nad stavem vašeho počítače, zkuste zpytovat vaše svědomí, zdali máte vaše nejdůležitější osobní soubory, jako je pošta či nenahraditelné fotky z dovolené na Bahamách, dostatečně zálohované. Já si například maily z Outlooku zálohuji z USB flešky na druhý nesystémový disk pomocí zajímavého free prográmku B-Cup XP. Ten těsně před vypnutím počítače vyzálohuje vše, co jsem mu poručil v jeho ovládacím panelu. Stáhněte si jej na na domovské stránce autorského týmu MX-3, kde najdete i podrobný popis. Doporučuji jej použít v režimu zrcadlení. Přeji vám krásný, i když chladný den a dávejte si pozor na náledí ve vyšších polohách.
19.3.2008 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.