Pěstování trávy je přece tak snadné!

Podle informace Národní protidrogové centrály bylo od začátku letošního roku bylo v Česku odhaleno a zajištěno 61 hydroponních pěstíren konopí, zatímco loni bylo za celý rok odhaleno "jen" 34 pěstíren. Přitom 53 pěstíren z celkem 61 letos odhalených vybudovali a provozovali Vietnamci. Nakoupit či pronajmout si někde na vsi staré domy a budovat v nich výnosné marihuanové plantáže je metoda, kterou aplikují podle policie v posledních měsících právě vietnamské gangy.

Přitom nemají díky českým a zahraničním firmám žádné problémy s pořízením potřebného technického vybavení pro vybudování takové "domácí" velkopěstírny kdekoliv v domě či průmyslové hale. Jen namátkou uvedu za pomoci Google pár jistě dobře prosperujících obchodů, kde nakoupíte vše potřebné pro velkovýrobu neboli GROW (pěstování) jakýchkoliv rostlin. A to vše včetně umělého osvětlení, klimatizace a hnojiv. Aby někdo náhodou doslova nevyčuchal vaši pěstírnu pořízenou kompletně v nějakém GROWshopu, můžete ji vybavit i pachovými filtry. Za 9199 Kč můžete mít i Homebox XXL velikosti 240x120x200cm, který snadno postavíte ve vašem obýváku nebo ve větší koupelně. A můžete začít s pěstováním vaší oblíbené kytky. Po sklizni si můžete produkt uschovat do plechovky s párky s mazanými spodními dvířky. Pak už jen stačí koupit kuřácké potřeby a zhulit se.

V každém případě je rozmach pěstování marihuany našimi milými národními hosty dalším důkazem jejich neuvěřitelné schopnosti najít pro sebe nové podnikatelské možnosti a hlavně místo na trhu v situaci, kdy po nich tvrdě jde celní správa likvidující jejich byznys s pirátskými kopiemi programů, Cd, DVD a dalších výrobků spotřebního charakteru. Přeji krásný den a ne abyste se dali do protizákonného pěstování marihuany!
28.5.2008 09:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.