Pomůcky a rady pro zloděje aut.

A nejen pro zloděje automobilů, velmi kvalitní hi-tech nástroje si můžete na internetu objednat i pro otevření dveřních zámků a trezorů. Nabídka je skutečně impozantní, posuďte sami:

Dva univerzální klíče pro vozy Ford a Jaguar. Soubor deseti klíčových simulátorů s různými tvary, pokrývajícími velkou část možných zámkových kombinací. Pro účinné, nedestruktivní otevření mnoha modelů automobilů i další zámky. Master key set - spěšně testovaný set pro mnoho typů Volkswagen, AUDI, SEAT i další modely automobilů. Soubor 7 klíčů. Tři klíče sestávají ze 3(4) různých klíčových simulátorů pro otevření (odemčení) zámků vozů značek Volswagen, Audi, Seat, Škoda, Ford Galaxy, Porsche Boxter a dalších. Použitím správné techniky a dostatečným tréninkem dosáhnete skvělých výsledků. Elektrická planžeta - Tato elektrická planžeta je napájena bateriemi. Sada obsahuje 4 planžety a 3 napínáky.

K pomůckám jsou k dispozici i podrobné návody k jejich použití. Jako příklad může posloužit návod k použití trubkové planžety:
1. Ujistěte se, že je zámek čistý a všechna stavítka se pohybují volně
2. Zatlačte jednotlivá stavítka na planžetě mírně za okraj planžety. Poté planžetu přitiskněte na rovný povrch tak, aby se všechna stavítka srovnala zároveň s koncem planžety. Šroubovací kroužek slouží k nastavení napětí stavítek. Jeho utažením či povolením toto napětí zvětšíte či zmenšíte.
3. Vložte planžetu do zámku tak daleko jak to jde. V tuto chvíli ještě s planžetou neotáčejte! Vložení planžety do zámku posune všechna stavítka na jejich mezní pozici.
4. Posouvejte stavítka na planžetě pomocí kroužku a přitom použijte lehký točivý moment doprava či doleva podle směru otáčení zámku. Poté zámek odemkněte.
5. Po odemčení zámku utáhněte šroubovací kroužek abyste zamezili samovolnému pohybu stavítek. Ta jsou teď nastavena k odemčení a uzamčení zámku.
Tipy
1. Nepoužívejte nadměrnou sílu k odemčení zámku.
2. Ujistěte se, že jste rovně v zámku, Pokud ne, celý postup opakujte.
3. Čistěte planžetu pravidelně pro hladký pohyb stavítek.
4. Neutahujte příliš šroubovací kroužek. Může dojít k deformaci vodících drážek.
5. Trénujte!

Ano přátelé, tréning je základem úspěchu, je předpokladem pro rychlou akci. Jak říkával Vladimír Iljič: Učit se, učit se, učit se. Jedině tak získáte schopnost otevřít za pár vteřin jakýkoliv automobilový, ale i jiný, zámek. Hrubou sílu používá jen primitivní idiot, který není vybaven nepostradatelnými sadami jemného nářadí.

Jeden dodavatel nářadí na otevírání zámků radí: Odborné otevření vozidla bez poškození vyžaduje hlavně znalost uzamykajícího systému, jakým je automobil vybaven. Existuje několik technik, jak automobil otevřít. Jsou vydávány videokazety a knihy zabývající se danou problematikou. Možné techniky jsou např. otevření přes táhla ve dveřích (u starších vozidel), vnitřkem vozidla s pomocí štěrbiny pro háky nebo oka, přímou manipulací zámkovým systémem s paklíči nebo planžetami. Vzhledem k neustálému vývoji v zabezpečení automobilů, nebude v budoucnosti "čisté" otvírání aut lehké. Budoucnost je podle nás v přímé manipulaci se zámkem - praví se v reklamním textu.

A nabízí se i pomocné nástroje: Vzduchový klín, který se nahustí ruční pumpou, je extrémně velký s velmi vysokou kapacitou. Otevření aut: Vzduchový klín je vložený v úzké štěrbině mezi dveřmi a rámem. Tím, že se prostě nahustí vzduchový klín, mezera může být rozšířena do šířky nutné pro vložení nástroje. Tato procedura nezpůsobí žádnou škodu.

Ukradli jste právě dnes trezor s akciemi za 300 milionů? Dostanete se do něj snadno pomocí termo prutů BROCO® - HOT SHOT. Jistě jste jejich efektní použití viděli v nějakém filmu. Termo pruty pracují s kyslíkem a vytváří neuvěřitelnou teplotu přes 5538 °C u špičky prutu. Pro srovnání, teplota na povrchu slunce je cca 5500 °C. S takto vysokou teplotou jsou všechny známé materiály roztavené, ukrojené nebo přeříznuté během několika sekund. Použití termo prutů je velmi jednoduché. Pro zapálení stačí 12 voltová baterie nebo zvláštní zápalná kapsle, vyvinutá pro vojenské účely, která kompletně nahrazuje baterii. Po zapálení může být množství kyslíku regulováno ventilem. Špička prutu musí být namířená na objekt, který má být ukrojen. Speciální termo prut projde jakýmkoliv známým materiálem jako když horkým nožem krájíte máslo. Neodolá železo, tvrdá pancéřová ocel, beton, neprůstřelné sklo nebo jakýkoliv jiný materiál známý na této zemi. Za cenu 41.531,00 Kč s DPH se vám vyplatí. K dispozici je i rozsáhlá literatura, která vás poučí jak na to.

Prodej nářadí na otevírání zámků včetně termo prutů pro zdolávání velkých trezorů není u nás nijak legislativně omezen a policie může zasáhnout jen tehdy, když prokáže jejich nezákonné použití. Je to přece běžné náčiní potřebné pro řemeslníky, kteří nabízejí svoje služby nešťastným majitelům aut s klíči zabouchnutými uvnitř vozu nebo těm, kteří stojí před zabouchnutými dveřmi svého bytu bez klíčů a uvnitř pláče malé dítě. Prodejce prodá svoje zboží každému, kdo zaplatí. Hlavní zárukou naší těžce nabyté svobody je přece svobodné podnikání. Malinko mě jen zaráží, že jedna z nejznámějších "firem" s tímto speciálním zbožím je podle evidence plátců DPH jen podnikající fyzickou osobou. Na vlastních internetových stránkách uvedené IČ je naopak podle ARES zařazeno jako obchodní firma, která se ale v obchodním rejstříku nevyskytuje.
6.10.2008 10:45 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.