Obama je Čech jako poleno!

Nebo je přinejmenším Čechoameričanem. "U toho Obamy se budete divit, protože je napůl černý. On byl de facto vychován bílou rodinou a jeho matka byla běloška. Ona má britské královské předky. A já už to mám všechno prostudovaný a když mi někdo řekne, že má britské předky, tak já jsem schopen to převést na české královské předky. Takže se mi podařilo u toho Obamy jít od krále Edwarda III. a Edwarda I. až ke králi Vratislavovi II. To byl první český král. Pak jsem se dostal k Bořivoji a svaté Ludmile." říká Míla Rechcígl, čechoameričan, historik a specialista na genealogii.

Telegraph.co.uk a další zdroje uvádějí, že John McCain i Barack Obama pocházejí z královské krve a že oba mají jednoho stejného prapředka: skotského krále. Oba mají totiž stejnou pokrevní linii od Viléma I. skotského zvaného také jako Vilém Lev, krále, který panoval ve Skotsku 1165 - 1214. Obama se narodil na Hawaii z americké matky a keňského otce, který později žil v Indonésii. Arizonský senátor McCain má stejnou královskou linii. Oba pánové McCain a Obama mohou vysledovat své předky až k Izabele skotské, nemanželské dceři Viléma Lva a dcery Richarda Avenala. McCainovi čtyřnásobní praprarodiče Hugh a Agnes McCainovi se přistěhovali do Caswell County v Severní Carolině v roce 1778. Předek pana Obamy z matčiny strany Edward FitzRandolph se přistěhoval do Ameriky více než o 100 let dříve.

Na základě výzkumných prací Míly Rechcígla lze tedy původ krále Viléma Lva vysledovat až k českému knížeti Boleslavovi I. (cca 900-967), ke knížeti Vratislavovi I. (877-cca 919) a ke knížeti Bořivojovi I. (cca 842-894). Nezávisle na tomto zjištění uvádí, že oba - Obama a McCain - pocházejí také od krále Edvarda I. anglického (1239-1307), který byl již dříve spojován s českým králem Vratislavem II ( -1091).

Je tedy zřejmé, že až navštíví nový americký president Českou republiku, půjde se nepochybně poklonit v chrámu Svatého Víta svým českým královským předkům a slíbit jim, že bude ochraňovat své české, moravské a slezské příbuzné. V účasti na budování protiraketového štítu ochraňujícího USA tak můžeme spatřovat naši osudovou roli v ochraně nejen amerického lidu, ale i Obamy samotného jako potomka českých králů. Vše bylo díky Boží prozřetelnosti naplánováno tak, že bylo zcela jedno, zdali se stane příštím americkým prezidentem McCain nebo Obama, neboť oba se narodili ve stejné královské linii sahající k českým králům. Bůh ochraňuj Spojené státy americké a Českou republiku.
10.11.2008 09:10 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.