Pojďme všichni do generální stávky!

Měli bychom se konečně vzpamatovat a zahájit časově neomezenou generální stávku. Takhle jsme si to přece nepředstavovali. Předseda vlády Topolánek se pokouší ovlivňovat média a pomocí svého poskoka Dalíka se snaží umlčet odvážné a nepodplatitelné redaktory. Poslanec Wolf, který zběhl od své rodné ČSSD, vydal knihu "Relace mezi politikou životního prostředí a ekonomickým rozvojem", za kterou inkasoval od ministerstva životního prostředí v roce 2005 jidášských 4,6 milionu korun. Při 224 stranách to vychází na 18400 korun za jednu stranu. Jedním ze závěrů této nedokončené knihy plné blábolů je i návrh na zrušení dotací v zemědělství. To je trestuhodný pokus destabilizovat zásobování obyvatelstva potravinami a hlavně je to loupež ze státní pokladny konaná za bílého dne. Je proto správné, když otec pracujícího lidu, náš milovaný pantáta Paroubek žádá v parlamentu odstoupení Topolánka a připravuje další pokus o vyslovení nedůvěry vládě příští týden ve středu. "Myslím si, že už ta míra dávno přetekla", říká národu jasně stínový ministr propagandy Rath.

Navrhuji proto, abychom se my prostí a obyčejní občané, kteří jsme krví této země, konečně semknuli a v čele s našimi odborovými vůdci zahájili časově neomezenou generální stávku jako formu celonárodního referenda a vynutili si tak okamžité odstoupení všech politiků vládní koalice. Poté, co se tak stane, půjdeme všichni na Pražský hrad. Tam se zabarikádujeme a přinutíme prezidenta, aby jmenoval Jiřího Paroubka ministerským předsedou. Jedině on může tuto zemi vyvést z politického chaosu a z hospodářské krize. Právě on konečně zruší nenáviděné zdravotnické poplatky, zavede každoroční vyplácení třináctého důchodu a nařídí snížit zbohatlíkům vedoucím ČEZ snížit cenu elektrické energie. Dále podle požadavku pracujícího lidu zavede milionářskou daň a zabavení majetku všem tunelářům, kteří zbohatli na mozolech dělnické třídy a odmítne ponižující smlouvu s USA o radaru.

Vyjděme konečně do ulic občané, přátelé, soudruzi a bratři, abychom definitivně zakroutili krkem všem uchvatitelům moci, která patří lidu. Zakládejme národní výbory, obsaďme státní úřady i továrny, ať v ohni anarchie zhyne nenáviděný zlořád a ať jako fénix z tohoto popela prohnilého systému vzlétně do oblak nové obrozené sociálně demokratické zřízení vedené ČSSD pod patronací nové Evropské unie řízené a vzkvétající podle zásad Lisabonské smlouvy. Kupředu, zpátky ni krok. Ať žije Jiří Paroubek a ať jako svatý Jiří porazí modrého draka, ať žije David Rath, který ač malý vzrůstem, stejně jako biblický David porazí Goliáše Topolánka. Ať žije Evropská unie, ať žijí budoucí a toužebně očekávané Socialistické spojené státy Evropské.
19.3.2009 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.