Co si myslí voliči.

Volit nepůjdu, je lhostejné, zda vyhraje ČSSD nebo ODS. Budu na tom úplně stejně, ať v Evropském parlamentu sedí kdokoliv a je úplně jedno, z které je strany, třeba i jiné než těchhle dvou.

A to já zase jo, nedám si ujít příležitost, kdy mohu plivnout ODS do tváře.

Tím, že budete volit komouše, tak flusáte do xichtu sám sobě, ne ODS.

Přestaňte z tím antikomunismem už to pomalu není IN ani mezi mladými a podívejte se do zrcadla a flusněte sobě do tý modrý pusinky.

Je pravda, že je jedno, jestli volby vyhraje ODS nebo ČSSD. Právě proto půjdu volit! = KSČM! Ty mocné strany si musí uvědomit, že si nemohou dělat, co chtějí. Že lidem je jedno, co si dělají. Že chování komunistů před rokem 89 není už není nijak odlišné od toho, co se děje dnes!

Ze všeho nejdřív si vytřu pozadí volebními lístky ČSSD a KSČM. Potom volebními lístky KDU-ČSL, Zelených a případně dalších pofidérních straniček jako Moravané nebo monarchisti. No, a jestli mi napravo zbude ještě něco jiného než ODS, tak budu vybírat podle toho, co na kandidáty vygoogluju z minula na zpravodajských. Jinak se skřípáním zubů ODS.

Tolik několik náhodně zachycených "hlasů lidu" plných skepse a nenávisti. Možná máte podobné duševní stavy jakmile začnete uvažovat o tom, zda půjdete vůbec ještě někdy ve svém životě volit. Racionálně uvažující občan dochází nakonec k závěru, že se na to vykašle a volit vůbec nepůjde zejména proto, že nemá koho volit. Pokud v minulosti nějakou stranu volil, byl vždy zklamán chováním a jednáním jejích politiků. Snad jen voliči KSČM zklamáni nebývají, protože komunisti se stále spolehlivě tváří jako strana, která nesouhlasí prakticky s ničím, co se v tomto státě a celém světě děje a tak vyhovuje věčným nespokojencům, neúspěšným, ublíženým a také mladým revolucionářům, kteří se rozhodli změnit svět podle svého a také podle pánů Marxe/Engelse. Bohužel výslednicí podobných nálad voličstva je fakt, že se k volbám dostavuje pravidelně jen blíže nedefinovaná zarputilá čtvrtina oprávněných voličů, která suverénně rozhoduje o tom, kdo uchvátí moc na příští čtyři roky.

Protože tato situace trvá v našich zemích již od roku 1918, podle mého skromného názoru vše nasvědčuje tomu, že optimálním režimem pro naše národy a etnika by byla buď konstituční monarchie nebo vláda úřednictva vybíraného pomocí veřejných konkurzů a veřejně hodnocených podle výsledků jejich hospodaření se státní pokladnou. Pochopitelně spojeno s předchozím úplným zrušením politických stran a zákazem veškeré politické agitace. Bohužel žádné světové think tanky se vývojem nějakého nového modelu řízení států nezabývají pravděpodobně proto, že ve skutečnosti o běhu světa již dávno rozhodují instituce jako Mezinárodní měnový fond, Světová banka, G7, G8, G20 či ještě spíše neformální spolky typu Iluminátů či zednářů. Již George Washington pravil: "Není mým záměrem popírat, ze by se doktrina Iluminátů a principů Jakobismu dostaly do Spojených států. Naopak, nikdo s tímto faktem není více spokojený než já." ("It is not my intention to doubt that the doctrine of the Illuminati and the principles of Jacobinism had not spread in the United States. On the contrary, no one is more satisfied of this fact than I am.")

Hodně se v minulosti hovořilo o neformální světové "vládě" či spíše spolku soukromých osob, kterému se říká Bilderberg nebo Bilderbergská konference. Vládnou údajně světu tajně už od roku 1954, kdy se skupinu rozhodl vytvořit muž jménem Joseph Retinger. Nejasné je, kde vzal Retinger, polský přistěhovalec, pracující jako sekretář pro spisovatele Josepha Conrada, takové možnosti, aby dal dohromady takto vlivnou skupinu. První setkání skupiny se konalo v hotelu Bilderberg v Holandsku. Jejími členy jsou nebo byli: David Rockefeller, James Wolfensohn, šéf Světové banky, Henry Kissinger, Conrad Black, třetí nejmocnější světový mediální magnát, vlastník deníku Daily Telegraph a Jerusalem Post a listu Chicago Sun-Times a 40 kanadských deníků a 447 jiných novin po celém světě, Peter Mandelson, bývalá pravá ruka Tonyho Blaira, bývalý labouristický ministr financí lord Denis Healey, Martin Taylor, bývalý generální ředitel banky Barclays a řada dalších. Se skupinou jsou spřízněny i významné firmy: Xerox, Heinz, Fiat, Barclays a Nokia.
Denis Healey charakterizoval kdysi člena bilderbergské skupiny takto: "Říkat, že usilujeme o jednotnou světovou vládu, je přehnané, ale není to úplně nefér. Členové bilderbergské skupiny zastávají názor, že nemůžeme donekonečna mezi sebou pořád z nesmyslných důvodů bojovat a zabíjet lidi a připravovat miliony lidí o přístřeší. Tak jsme došli k názoru, že by bylo dobré vytvořit po celém světě jediné společenství. Bilderberg je způsob, jak přivést dohromady politiky, průmyslníky, finančníky a novináře. Snažíme se získávat mladší politiky, kteří jsou na vzestupu, a ty seznamujeme s finančníky a průmyslníky, kteří jim nabízejí moudrá slova. Zvyšuje to šanci mít rozumnou globální politiku."

Českými členy této tajné vlivové skupiny jsou nebo byli na krátkou dobu přizváni jen na konferenci Karel Kovanda, Michael Žantovský, podivná postava zvaná Jiří Pehe a Karel Schwarzenberg, který se zúčastnil jednání skupiny Bilderberg loni ve dnech 5.-8. června 2008 v hotelu Chantilly, Virginia, USA, kde se jednání údajně tajně zúčastnili Hillary Clintonová a Barack Obama, který zde byl "schválen" jako příští americký prezident.

Jistě po přečtení těchto řádek zvoláte, bože, to jsou ale bláboly, to jsem už slyšel tisíckrát, ještě k tomu přidejte pane autor něco jako lidé světla či vesmírní lidé. Když se ale zamyslíte, nějaká ta celosvětová oficiální vláda se buduje už od roku 1945 pod názvem OSN, ale nic moc, nějak to nefunguje. Takže asi není nic divného, když se nějaké ty spolky či mafie pokoušejí svět řídit podle svého. A podle zásady, že lid obecný, neinformovaný, nevzdělaný, iracionálně myslící do toho nemá co kecat. Slovo demokracie či spíše staré dobré "chléb a hry" jim musí stačit pro pocit, že snad rozhodují o své budoucnosti tím, že si vyberou nějaké ty "zástupce lidu", kteří pak vše zařídí, aby se měli všichni dobře a hlavně aby byl mír.

Tak už je vám jasné, zda půjdete volit a kterou stranu si vyberete? Poradím vám: pokuste si v příštích dnech do mimořádných voleb vybrat z více zel to menší. Jinou možnost totiž nemáte. Hlavně nezůstaňte sedět doma nebo na chatě či dokonce v práci, protože každý zahozený hlas pomůže zvýšit výsledné procento komunistům.
16.4.2009 10:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.