Paroubka nemůže zachránit jeho profil na Facebooku.

Zdá se, že pantáta Paroubek přeceňuje význam internetu v politickém boji. Podle jeho slov bude muset ČSSD napravit nedostatky v komunikaci s veřejností prostřednictvím internetu. Pro rádio Impuls doslova řekl: "My jsme skutečně zaspali, pokud jde o ta internetová média. A budeme to teď rychle, velmi rychle dohánět." Sociální demokracie podle něj musí více pracovat s těmi mladými lidmi, kteří jsou pod vlivem pravicových sdělovacích prostředků. Jestli je tu někdo pod "vlivem", tak je to pantáta Paroubek, který je pod vlivem svých představ o sobě jako ideálním premiérovi české vlády, jako o člověku, který rozumí svým občanům, který ví, co chtějí a co ne. Paroubek sám se snaží již delší dobu ovlivňovat veřejné mínění tím, že neúnavně spisuje různé srdceryvné články, které zveřejňuje například ve svém blogu na idnes.cz, kde v diskuzích k jeho výplodům mezi sebou vedou nesmiřitelnou válku jeho zastánci (možná ale jen nastrčení mediální bojovníci z řad ČSSD) a odpůrci, kteří jsou snad nenastrčení z řad ODS nebo možná nastrčení z řad ČSSD!

Praktický význam pro zvýšení kreditu ČSSD to nemá veskrze žádný, ti "mladí", kteří tak Paroubkovi chybí v řadách jeho voličů, zcela jistě jeho bláboly o modrém spiknutí nečtou. Jestli je někde na internetu žumpa, pak ji najdete v blogu pantáty Paroubka zvaného také Jyrka nebo v poslední době Paroubegg. On sám nepochopil, jak je jisté nemalé části lidí nesympatický až odporný svými postoji, svým způsobem vyjadřování a známkování lidí či názorů a svou nezřízenou touhou po moci. Musí si připadat dost bídně, když nemůže právě teď "řídit" tento stát ve stejném stylu, jak si počínal za komunistů, když jako ekonom Restaurací a jídelen "rozdával" hospody svým kamarádům, se kterými se pak jako všemocný Jirka vesele "kočkoval" při svým inspekčních návštěvách.

Pantáta Paroubek je kromě jiného nesmírně pracovitý. Jeden blog na idnes.cz mu nestačí, bloguje jako blázen i na aktualne.cz, kde ve včerejším článku si dal dokonce práci s kreslením grafů (?) jako důkazů o tom, že jsou to právě mladí, kteří volí ČSSD. Musel tomuto veledílu věnovat nejméně půl dne, pokud to ovšem nesesmolili Tvrdíkovi hoši z propagačního týmu. Reakce čtenáře Standy u posledního článku stojí za publikování:

"Když jdu z nádraží domů, cestou potkám bilboard s důchodci, kteří dostanou přidáno. Pak vidím padesátiletého dělníka, kterýho ochráníte před nezaměstnaností (a taky mu dáte víc). Pak míjím rodinku s dítětem. Ti taky dostanou. Tím výčet končí. Žádný bilboard který by cokoliv slíbil těm mladým. Mě to je jedno. Oni však vidí jak slibujete všem kromě nich, a vidí, že v podstatě slibujete peníze. A oni vědí, že veškerá ta přidání budou na jejich úkor i to, že to budou právě oni, kdo to časem zaplatí. A to se samozřejmě projeví jako "my a vy staří". On to je generační spor, ne že ne. Oni budou generace, která bude zatížena dvakrát. Jednak na nás budou dělat a druhak budou zároveň platit naše dluhy. To, že neumí formulovat své požadavky a představy neznamená, že jsou blbí. Přestaňte je posílat do cukrárny a dělejte pro ně něco. Už teď mají pocit, že tato země není pro mladý.
Výzkumy STEMu si strčte za klobouk. A odstupte! "

Paroubek svůj osobní profil na Facebooku zatím nemá: "To nemám a myslím, že je to velká slabina a velká chyba. A musím říci, že tak trošku lidé kolem mě v tomto selhali," řekl Paroubek. Chtěl prý tímto způsobem komunikovat s veřejností již před časem, ale jiné úkoly byly prý přednější. Spíše než o profilu na komunitní síti Facebook ale uvažuje o fungujících webových stránkách. Jakoby mu nestačily jeho "osobní" tříjazyčné stranické stránky, které mu někdo sesmolil a od 30.března 2009 neaktualizuje a dva "osobní" aktualizované blogy navrch. Uvažuje ale správně, chodit na Facebook bych mu neradil, dopadl by tam přímo na ústa. Už dnes je tam skupina přátel "Anti Paroubek", která má právě teď 5704 členů, další pod názvem "Půjdu k volbám, aby nevyhrál Paroubek s komunisty" dokonce 28108 členů, najdete zde i skupinu "Paroubek je vypatlanej debil!!!" se 16057 členy, i extrémistický "fašizoidní" spolek "Paroubek je zasr.ná vyjeb.ná mrtka!!! mající 11830 fanoušků. Méně vyznamné skupiny jako je "Paroubek je ostuda národa" s pouhými 1333 členy a "Paroubek prezidentem v roce 2013??? NIKDY!!!!!!" doplňují obraz "oblíbenosti" tohoto českého politika mezi mládeží, která nepochybně na Facebooku převažuje. Pokud jste na Facebooku, zadejte si vyhledat "Paroubek" a určitě se pobavíte.
2.6.2009 10:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.