Letem internetovým světem.

Dnes jen krátce, protože za oknem vidím, jak se na nás od Prahy žene docela děsivě vyhlížející mračno. Co také ostatné může venkovan očekávat od Prahy. Začíná pršet a dost vytrvale hřmí. Zatím žádné blesky poblíž mojí wifi antény, ale mám už jen asi tak deset minut času.

Podle odborníků nejsou žádné důkazy pro to, že je balená voda kvalitnější než kohoutková, tvrdí radní australského města Bundanoon v Novém Jižním Walesu. A tak jednoduše zakázali prodej balené vody. Kéž by i naši politici byli tak osvícení. Jenže oni asi ale budou podplaceni "výrobci" balené vody a nemohou přece bránit podnikání. To bychom se vrátili do dob komunistického státu, který mohl vše! A co naši zelení? Ti jen bojují pro zavedení vratných PET lahví zřejmě proto, aby se vytvořila další pracovní místa...

Za takzvané první republiky nebyl žádný ministr pro etnické menšiny a tak byli naši Romové nazýváni cigány a byli zle pronásledováni policií. Svědčí o tom Učebnice pátrací taktiky pana Rudolfa Košťáka, majora českého četnictva. Jak jistě znáte z televizních seriálů, tehdy byla policie rozdělena na městské strážníky a venkovské četníky. Pokud vás četba této příručky o pátrání po "cigánech" pohorší, máte pozitivní index chování k menšinám. Pokud vás pobaví, jste lhostejní k problémům, které mají cikáni s asimilací. Pokud budete četbou nadšeni, pak jste na nejlepší cestě se stát příslušníky pravicových (?) extrémistů. Pokud už mezi nimi nejste.

Proto vám kladu na srdce: buďte dobří! Tím, že budete neustále nadávat na vládu a politiky si jen ublížíte. Smiřte se s tím, že žijeme v Kocourkově a že všechno se mění. Jednou k horšímu, jednou k lepšímu. Podívejte se na ty naše ubohé ministry včetně jejich "statistického" premiéra: vždyť oni trpí! Jsou to chudáci, kteří ani nemohou zavést Kanaďanům víza jako odvetu za to, co nám provedli. Naše a unijní zákony jim to nedovolují, musí se zeptat v Bruselu či spíše u Evropského soudu, který je nad nimi. Takže musí sklopit uši a doufat, že si Kanada předělá svůj imigrační zaopatřovací systém, aby pak mohli naši turisté opět cestovat do Kanady bez zbytečných patálií i nákladů. Možná, že by měli také zatlačit Čechokanaďani, kterým jistě přijede z Česka méně rodinných návštěv. Musíme ale ve snížení pohybu turistů do Kanady vidět i pozitiva: určitě dojde ke snížení emisí rozsévaných transkontinentálními letadly, o prodloužení naftové agonie díky úsporám paliva nemluvě.

Když už jsme u těch letadel a emisí: víte, co jsou to "chemtrails" ? Milovníci celosvětových spiknutí všeho druhu jistě vědí. Pro vás, kteří netušíte co se děje nad vašimi hlavami, tu mám důležitý článek o tomto tajném projektu světovládců, který najdete ve známém portálu Osud. Najdete tam i další odkazy, protože se prý jedná o rozsáhlé spiknutí. Jiný názor mají ale na serveru MysteryDogs, jehož autoři se snaží být neutrální či spíše ono údajné spiknutí zpochybňují. Hlavně aby nás Pánbůh při zdravém rozumu zachovati ráčil. Ano, ano. Ale co když je to pravda??? Právě teď udeřil nedaleko blesk a kdesi nad mračny letí tryskové letadlo s nákladem turistů pro Prahu. Tak raději nashledanou zase zítra.
15.7.2009 09:45 [Trvalá adresa tohoto článku.]
[Tento článek byl napsán a distribuován pod Windows 7 RC Build 7100.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.