Vy ještě nevíte koho budete volit?

Nabízím vám rozseknutí vašeho dilema, zda volit nalevo, napravo, doprostřed nebo ty, co stojí opodál. Objevil jsem dokonalý návod sepsaný bezejmenným "chatařem" vystupujícím pod nickem Větší vlastenec, který vám pomůže vybrat tu správnou stranu:

Radar = SMRT, rakety = ŽIVOT !
Přátelé, soudruzi a soukmenovci, vážení bezpartijní !

Odpovězme si všichni na jednoduchou otázku : Chceme žít či zemřít ? A podle odpovědi se rozhodněme : Jestli nechceme zemřít, musíme odmítnout americký útočný radar. Jestli chceme žít, musíme opět přijmout sovětské (ruské) mírové jaderné rakety.

Přátelé, soudruzi a soukmenovci, vážení bezpartijní, musíme si všichni uvědomit jednoduchá fakta : Pokud vrahům z Vólstrýtu dovolíme postavit Radarovou stanici Brdy, tak část našeho národa bude spálena na škvarek radarovými paprsky smrti, a zbytek na prach během mírové exploze ruských jaderných hlavic nad středem české kotliny (naši ruští bratři prostě musejí hájit svou vlast proti útočnému radaru).

Zatímco umožníme-li slavné Armádě Ruské federace používat podzemní sila, která v Brdech vybudovala naše lidová armáda v polovině 80.let, stane se nám co ? Totéž, co se nám stalo po instalaci sovětských mírových jaderných raket : nic. Vůbec nic. Neschopní imperialisti se na nás opět vykašlou.

Bratrská internacionální pomoc armád Varšavské smlouvy zachránila naši vlast před kapitalismem a demokracií ! Volte ČSSD a KSČM !

K tomu se jen dá dodat, že tato skvělá analýza našich vyhlídek v rámci mezinárodní mocenské politiky nepochybně vysvětluje onu záhadu, proč po dvaceti letech budování kapitalismu tolik lidí volí KSČM nebo ČSSD. Jak říkají v televízi nebo rádiu, mějte krásný den a buďte dobří.
27.8.2009 09:50 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.