Letem internetovým světem.

Uvažujete o fotovoltaické elektrárně? Rádi byste si zařídili vlastní elektrárnu, třeba na vlastní střeše nebo na vlastním pozemku? Není to jednoduchá věc, i když to může být vlastně snadné, když víte, jak na to. Impozantní soubor otázek o zelené energii a hlavně odpovědi na ně najdete na adrese www.neonpartner.cz. Vhodné i pro firmy či fotbalové kluby.

Satelit nemusí být jenom televize, ale taky internet. Jak na něj? radí David Rácz v působivé reportáži o instalaci této horké novinky pro uživatele, kteří nemají jinou možnost jak se připojit na internet. Přečtěte si i jeho další článek Zprovoznění a používání satelitního internetu v praxi. Možná to vyřeší váš dlouholetý problém s připojením na síť.

Návštěva papeže bude horší než masová srážka. Řidiči si už zvykají na fakt, že jízda po dálnici D1 není žádná procházka růžovým sadem. Každá i nepatrná srážka vozidel znamená dlouhé kolony, často i zastavení provozu na několik hodin. Díky návštěvě papeže budou ale všechny dosavadní rekordy překonány. Policie uzavře v okolí Brna od soboty 26. září od 18.00 do neděle 27. září do 20.00 dálnici D1. Úplná uzávěra dálnice bude mezi 196. a 203. kilometrem, od místa křížení dálnic D1 a D2 po exit Východ, což je první dálniční přivaděč do Brna směrem od Olomouce.
Policie přikročila k neprodyšnému uzavření dálnice kvůli parkování dvou tisícovek ohlášených autobusů plných katolických věřících, což představuje frontu dlouhou deset kilometrů. Autobusy budou parkovat na dálnici, protože je nelze postavit na nezpevněné plochy v okolí Brna. Objízdné trasy povedou v obou směrech po souběžných čtyřproudových silnicích. Parkoviště pro autobusy jsou situována tak, aby z nich většina poutníků mohla dojít na místo mše pěšky. Více na tn.nova.cz.
15.9.2009 11:00 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.