Povinné ručení, můj penis a zase ten Lisabon.

V Česku jezdí nebo stojí někde na parkovišti či v garáži přes 600 tisíc aut, jejichž majitelé nezaplatili povinné ručení. V současné době těm, kteří s takovým autem přesto jezdí, hrozí pokuta až 40 tisíc korun. A od prvního ledna 2010 bude platit stejná sankce už jen za to, že nepojištěné auto bude stát na veřejném parkovišti nebo v ulici před domem. Podrobnosti najdete zde.

Opravdu nevím, jak se jistá Maria Wynn dozvěděla, že potřebuji za 300 dolarů prodloužit penis a že trpím předčasnou ejakulací. Útočí na mě svými maily už delší dobu, i když jen na adresu, kterou používám jako krycí pro různé testy a registrace. Nikdy jsem s Marií Wynn nic neměl, tedy pokud si pamatuji. V každém případě jí doporučovaný produkt je něco jako steroidy používané kulturisty pro zvětšení svalstva. U penisu spoléhám výhradně na cvičení a posilování a nikoliv na medikamenty. Ty jsou notabene také méně zábavné, že?

Český premiér Jan Fischer měl včera odletět do Bruselu na líbání rukou s šéfem Evropské komise José Barrosem. Audience se nekonala, vládnímu airbusu se porouchalo servořízení výškového kormidla a tak se Fischer s Barrosem spojil pomocí videokonference přímo ze Strakovky. Připojil se i za předsedající zemi EU švédský premiér Fredrik Reinfeldt. Na pořadu jednání bylo jediné téma: proč ksakru nechce ten šílený Klaus podepsat Lisabonskou smlouvu? Možná se pokoušeli pro Klause vymyslet nabídku na nějaké zajímavé bruselské křeslo. Nápad bych měl: jmenovat Klause prezidentem Evropské unie neboli stálým předsedou Evropské rady. Stačilo by, kdyby jen odstoupil z funkce českého prezidenta. Podle ústavy článku 61 "Prezident republiky se může vzdát svého úřadu do rukou předsedy Poslanecké sněmovny." Problém je v tom, že tenhle flek má už slíbený bývalý britský premiér Blair.
8.10.2009 10:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.