Stáhněte si jeden komerční program zadarmo!

To, že výrobci programů občas rozdávají svoje programy, není nic nového. Dělá to i Microsoft, který na prezentacích, konferencích uživatelů, programátorů a obchodníků pravidelně pořádá soutěže nebo losování, kde jsou cenami komerčně prodávané produkty. Jistou novinkou v tomto druhu reklamy je ale portál Giveaway of the Day, který pro návštěvníky každý den nabízí jeden jinak prodávaný program bezplatně. Nesmíte jej používat pro komerční účely, je to tedy licence pro "domácí" použití a není pro něj k dispozici technická podpora ani žádný další upgrade.

Je to svého druhu loterie: předem se neví, jaký program bude právě dnes nabízen. Na stáhnutí i instalaci máte 24 hodin, pro naše časové pásmo od 9:00 hodin do 9:00 hodin dalšího dne. Program si stáhnete zabalený v archivu ZIP obsahujícím i návod k instalaci a aktivaci. Během toho musíte být připojeni na internet. Po aktivaci se vám v internetovém prohlížeči zobrazí reklamní stránka s žádostí, abyste upozornili také vaše známé na to, co je právě dnes v dárkovém reklamním obchodě "Giveaway of the Day" zadarmo k dispozici.

A jaké programy se nabízejí? Nejsou to nějaké velké pecky, spíše jednodušší různé utility a pomocné programy všeho druhu od menších, malých a nejmenších firem, které se snaží na internetu uživit a které prodávají Sw v cenách kolem 20 - 40 dolarů. Občas se objeví i docela zajímavé a užitečné věci, jako byl tento měsíc balík WinUtilities 9.1, iPixSoft Flash Slideshow Creator, Save Tube Video, Wondershare Video to DVD Converter, EASEUS Partition Master 4.1.1 Professional Edition, WinX DVD Ripper Platinum, Womble MPEG-VCR, Wondershare Photo Collage Studio 4.2.10, iPixSoft Flash Slideshow Creator nebo SysResourcesManager 10.4.

A co je na Giveaway of the Day k mání dnes? Můžete si stáhnout Cleanse Uninstaller Pro 6, což je utilita pro odinstalovávání programů, která důkladně vyčistí z vašeho počítače i různé "zbytky" včetně záznamů v systémovém registru a prodává se jinak běžně za 20 dolarů. Přeji vám dobrý lov i v dalších dnech v dárkovém obchodě Giveaway of the Day.
26.11.2009 09:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.