Zjistěte si, jaký máte počítač!

Volně šiřitelná aplikace PC Wizard 2010 je schopna poskytovat nejen komplexní informace o hardware počítače, ale provede vám i různé benchmark testy hardware (výkon CPU, RAM, Disku, CD/DVD a vyměnitelných médií), zjištění teploty procesoru a disků a řadu ostatních důležitých údajů. Jsou k dispozici také informace o systému (operační systém, fonty, internetové prohlížeče a další) a různé nástroje pro tvorbu reportů s informacemi o konfiguraci a s výsledky testování.

Program má přehledné a snadno ovladatelné uživatelské rozhraní, ve kterém si můžete nastavit jako jazyk slovenštinu. PC Wizard vám poskytne nezbytné důležité údaje zejména v případě, že se rozhodnete svého miláčka trochu vylepšit neboli, jak říkají ajťáci, udělat upgrade. Zjistíte tak zejména chipset vaší základní desky, přesný typ nainstalovaného procesoru, socketu i integrované grafiky nebo grafické desky.

Program si stáhněte nejlépe na stránce autorů. Hledejte tam řádek Self-installing EXE package. Po instalaci se zvolte Tools, Options a v tabulce si vyberte Slovenštinu. Poté program zavřete a znovu nastartujte a můžete začít procházku po vlastnostech a schopnostech vašeho počítače. A začít přemýšlet, kolik peněz do toho líného krámu vrazit.
3.2.2010 11:15 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.