Přeformátovali jste si omylem disk?

Dnes vám nabízím stažení velmi užitečného programu iCare Formát Recovery, který, jak již z názvu vyplývá, je nástrojem pro obnovení vašich ztracených dat po provedeném naformátování disku, flešky nebo SD karty z vašeho fotoaparátu. Je k dispozici pouze dnes ke stažení zdarma včetně platné licence. Jinak byste za něj zaplatili 69.95 dolarů. Opravíte s ním i chybu čtení na médiu, které vám hlásí chybný formát. Také dovede obnovit soubory smazané vyprázdněním koše.

Stahujte na Giveaway of the Day po dobu 24 hodin počítáno od 9 hodin našeho času. Během této doby musíte stažený program nainstalovat. Rozbalte stažený ZIP balíček a přečtěte si pozorně pokyny, které jsou souboru readme.txt. Postupujte podle pokynů k instalaci a aktivaci programu.

Možná jste přehlédli, že odkaz na každodenní nabídku stahování užitečných programů zdarma můžete najít již delší dobu na hlavní stránce vpravo pod textem Stáhněte si program zdarma! Nezapomínejte se tam každý den podívat, třeba najdete to, co právě potřebujete a co byste zbytečně kupovali nebo snad dokonce chtěli někde ukrást.
27.4.2010 10:10 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.