Chudák pantáta Paroubek.

Tolik se snažil, toužil po tom stát se premiérem nikoliv pomalérovým (krátce nahradil "prodejného" Grosse), chtěl si užít zákonných čtyř let vládnutí státu a pak se odebrat na odpočinek do funkce prezidenta. Ti zatracení voliči mu to pokazili především díky spiknutí "modrých vrhačů vajec" a antiparoubkovským spolkům na internetu. Také štvavá kampaň ODS a podlý vznik dvou nových stran - populistické VV a zrádcovské TOP 09, i zrada členů jeho rodné strany, to vše způsobilo jeho pád z výšin nejvyšší politiky.

A dnes si dovoluje ten, kterého vyslal na bájný, všemi českými politiky vysněný flek do evropské komise, ten podlý autista Špidla sdělit potměšile národu, že "Jiří Paroubek je nepochybně silná politická osobnost bez ohledu na to, že jeho politické výsledky jsou sporné. Sociální demokracie by ho neměla trvale ztratit, ale myslím si, že období v uvozovkách karantény jsou delší než několik měsíců, kdy se můžete s úspěchem vracet. Teď po pár měsících by to nebylo rozumné z žádného hlediska."

Taková zrada musí opravdu bolet a je obdivuhodné, jak se statečný muž, nazývaný také svými nepřáteli Jyrka, dokáže vyrovnávat s takovou pohanou a zasedat mezi "svými" stranickými soudruhy ve sněmovně jako prostý řadový poslanec. Jistě si ale věří, že mu tento odchod do ústraní, do pouště politiky, pomůže jednoho dne, na sklonku plodného života, přece jen vystoupat na stupeň nejvyšší a stát se naším lidem milovaným prezidentem. Jistě zplodí se svojí skvělou novou manželkou několik dalších potomků, ze kterých vychová novou generaci sociálnědemokratických politiků, kteří budou kráčet v jeho šlépějích. Jistě nedopadne tak, jako ten, který jej také podrazil založením strany z odpadlíků ČSSD a který sám sebe nazývá jezevcem z Vysočiny.

Musí pevně věřit tomu, že současné "reformované" vedení ČSSD přivede stranu k úplnému krachu a ti, kteří mu v hloubi srdce zůstali věrni, vytáhnou jednoho dne pochodem z matějské pouti dobýt zpět Lidový dům tak, jako jejich předkové v památném roce 1920. Bude mít dostatek času, aby kolem sebe shromáždil své věrné a ráznou rukou vyhodil z vedení strany spolek intelektuálských žvanilů vedených úlisným Sobotkou, zrádným Špidlou a šplhounem Zaorálkem. Jak již řekl kdysi prezident Gustáv Husák: "Nechť odpadně čo je vo straně shnilé, nechť odpadně čo je vo straně oportunistické!"
16.7.2010 09:45 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.