Česká komunistická televize.

Dnes se podíváme do levicového tábora, který je nepochybně díky volebním výsledkům v hluboké depresi. Zejména komunistům vadí, jak dopadla ČSSD a trnem v oku nebo někde níže je jim Česká televize. Proto se rozhodli po tříletém zkušebním vysílání uvést slavnostně do provozu svoji internetovou televizi. Komunistické Halonoviny.cz o tom informují s nadšením:

Levicově smýšlející občané pomezí Rychnovska a Královéhradecka ...se v sobotu již pošesté setkali v areálu Sokola Lipiny a přivítali mezi sebou poslankyni Soňu Markovu (KSČM), kterou provázela její asistentka Lenka Trkalová (nestr.), jednička kandidátky KSČM do obecních voleb v krajském městě. Potlesk shromážděných občanů si za informaci o spuštění internetového vysílání levicové televize vysloužil ředitel společnosti Futura, a. s., Milan Špás. Setkání společně připravily ZO KSČM z Ledců, které se nedávno připojily ke Královéhradecku a z Bolehošti na Rychnovsku. V obou obcích, kde bývají také velmi úspěšní, se na podzim budou o přízeň voličů ucházet kandidáti KSČM. Jejich představení bylo důležitou součástí víkendového setkání levice v Lipinách. (26. 7. 2010 - redakční zpráva)

Tato "levicová televize" zahájila zkušební vysílání již 19. prosince 2007 pod značkou RHF TV (Redakce Halo Futura TV) na serveru www.LiveStream.com/rhftv a najdete jí i na Facebooku. Zatím se líbí jen třem lidem... Vysílání údajně běží 24 hodin, či spíše se vysílá jeden či dva pořady celý den dokola. Právě teď běží reportáž o bezdomovcích prostříhaná velmi rafinovaně starodávnými výroky Václava Klause pocházejícími pravděpodobně z let devadesátých. Podle povrchního dojmu se zdá, že RHF TV vysílá zejména pořady a reportáže předvádějící divákům katastrofický stav naší společnosti. Trefně to komentuje na Facebooku jeden nadšený divák:
"Sledujte nás, sledujte nás, sledujte nás! Sledujte skutečně Vaší komunistickou TV. Sledujte co nikdy, nikde jinde neuvidíte! Opravdové osudy ubožáků bez domova! Včera hrdinové, dnes ...? Seznamte se s jejich detaily života, jaký byl osud, jak se to stalo, jim -a vlastně tím i nám? Neuvidíte nikde, jen na Vaší jediné komunistické TV v této republice a i na Slovensku! " Zvláštní až paradoxní na celé této televizní akci českých komunistů je fakt, že toto komunistické propagandistické vysílání se vysílá ze serveru v USA. Nejspíše proto, že je to zadarmo.

Na stránce rozhlasového vysílání KSČM Haló radio jsem narazil ještě na další dvě "televize" provozované KSČM:
  - Kanál uživatele Halónoviny - Youtube.com obsahující zejména reportáže a pořady z RHF TV.
  - KSCM.TV - Internetová televize politické strany KSČM plná předvolební politické propagandy a projevů funkcionářů KSČM.
Zdá se, že se naši milí komunisté připravují na dvou či na třech frontách na převzetí veřejnoprávní televize po vítězných volbách. Tedy někdy v budoucnosti, jak jistě doufají členové strany a její sympatizanti a voliči. Jsem přesvědčený, že doufají marně. Pro jistotu doporučuji Českou televizi zprivatizovat. Jistě by to snížilo deficit státního rozpočtu o pár miliard a rodinám i podnikatelům by to snížilo náklady o daň z poslechu ČT. A přestala by mě hlodat myšlenka na to, jak nedobrovolně podporuji natáčení "skvělých" českých filmů jako je například trhák režírovaný naším milým bývalým prezidentem Havlem.
26.7.2010 12:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.