Pomoc firmy Mironet vyplaveným.

Pokud se vám do notebooku, mobilního telefonu nebo fotoaparátu dostane voda, firma Mironet osobám postiženým povodní zdarma vyčistí a znovu zprovozní výpočetní techniku a elektroniku. Tuto pomoc s úspěchem Mironet nabídl již při povodních v roce 2002, kdy byla zachráněna technika za více než 2,5 milionu Kč. Veřejnosti je málo známo, že šance na záchranu zaplavené televize, notebooku nebo třeba fotoaparátu přesahuje 50%.

Pro záchranu přístroje je však klíčové to, aby po styku s tekutinou a před odborným vyčištěním nebyl zapnut a nedošlo u něj ke zkratu. Pravděpodobnost záchrany se dále zvýší, když dojde k odbornému vyčištění v co nejkratší době. Více informací naleznete na www.mironet.cz/pomoc

Osobně mám s firmou Mironet velmi dobré zkušenosti, jejich počítače jsou skutečně ultra tiché a vhodné pro Windows 7. Perfektně funguje i konfigurátor pro sestavení počítače podle vašich představ.

Předejte tuto informaci vašim známým, prostě všem vytopeným, se kterými se setkáte. Kontaktní osoby pro postižené povodní:
Technici: Frantisek.monse@mironet.cz, Martin.sida@mironet.cz
telefon +420 603 804 404.
12.8.2010 10:30 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.