Jak převést analogové video na DVD?

Potřebujete převést vaše staré záznamy v analogovém formátu do moderní digitální podoby? Ochráníte tak vaše rodinná videa na kazetách před postupným snižováním jejich kvality. K minizařízení Renkforce USB DVD Maker II si připojte přehrávač nebo videokameru a zasuňte jej do PC pomocí USB portu. Dodávaný software zařídí automatický převod a umožňuje i následné vypálení například na DVD. Digitalizuje analogové video do digitálního formátu. Má možnost přímého vypálení na DVD, VCD, SVCD nebo uložení na harddisk.

Součástí balení je SW Cyberlink PowerDirector a PowerProducer Software Zařízení provádí převod videa ve standartu PAL (rozlišení až 720 x 576) a výsledkem je digitální video ve formátu MPEG1, MPEG2 nebo MPEG4.
Vstup nahrávek: kompositní vstup (cinch) například z videorekordéru, S-Video vstup a audio stereo vstup. Podporované jsou TV standardy NTSC a PAL. Podívejte se na Renkforce USB DVD Maker II">video.

Zařízení je na trhu i pod označením Kworld DVD Maker 2 USB 2.0 Capture Device. Jak vyplývá z ukázek na YouTube, dá se tímto zařízením zaznamenat i sekvence hry například z Xboxu 360 nebo vysílání z televizoru. Ceny USB DVD Maker II se pohybují v Česku od 800 do 1100 korun, na britském Amazonu je za 22.94 liber. Přečtěte si zde recenze zákazníků.
31.8.2010 10:50 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.