Bojujte proti mezinárodnímu spiknutí a cenzuře v ČT.

Česká pobočka mezinárodní organizace NWOO (New World Order Opposition - Organization) a občanské sdružení KONEKUTO uspořádali v sobotu v Praze na Václavském náměstí demonstraci, jejímž hlavním cílem bylo upozornit na cenzuru v České televizi, která jednostranně informuje o událostech 11.září 2001 a neuvádí svědectví a dokumenty obviňující média a zejména vládu USA z toho, že tzv. oficiální verze o událostech z 11.září není pravdivá. Demonstrace navazovala na petici Proti cenzuře v ČT, kterou již podepsalo přes 570 lidí. Hodnotu podpisů poněkud snižuje fakt, že ji údajně podepsal i americký prezident Barack Obama, jak se můžete sami přesvědčit na podpisovém archu po číslem 551.

Jak vyplývá z názvu NWOO, bojují její členové proti spiknutí NWO (New World Order) neboli proti Novému světovému pořádku. Podle jednoho anonymního aktivisty je prý NWO budován po celém světě jako "anarchokapitalismus, neboli v podstatě "dokonalý čistý kapitalismus". Dokonalý pro vyvolenou třídu mocných a naprostá despocie pro absolutní drtivou většinu obyvatelstva. V anarchokapitalistické společnosti nebudou existovat demokratické orgány, odbory, politické strany a ani samotný stát. Všechna moc bude v rukou soukromých podniků. Nemocnice budou kompletně zprivatizované, stejně tak všechny druhy škol, soudnictví bude také soukromé(ovšem vedené jen jednou monopolní firmou), místo armády budou žoldáci, místo policie budou bezpečnostní agentury! Lidská práva už nebudou existovat ani oficiálně! Bude to společnost, kde v každém úseku hospodářství, společenského dění, sociálních služeb atd., bude pouze 1 nebo 2 soukromé firmy. Bude to vláda absolutních monopolních super-koncernů a super-bank" (pramen). Galerii fotografií z demonstrace najdete zde.

NWOO založila a provozuje portál pod názvem Česká síť, který je jakousi obdobou Wikipedie s tím, že obsahuje především informace o členech celosvětového spiknutí pro vytvoření NWO. Příkladem je stránka věnovaná současnému ministrovi zahraničí. Karel Schwarzenberg je zde představen jako "jeden z hlavních představitelů NWO v ČR (Bilderberg, Trilatelární komise)". Naleznete zde ale i stránku Romana Jocha, současného poradce předsedy vlády pro oblast zahraničí a lidských práv, který jistě není "budovatelem" NWO, ale spíše jeho kritikem. Je tu i stránka Občanského institutu, jehož je Joch ředitelem.

Cílem aktivistů organizovaných v NWOO je: "Nedopustit dokončení absolutní nadvlády světa několika jedincům, které nyní nazýváme: The Bildeberg Group, Council on Foreign Relations (Cfr), Trilateral commision, NATO, OSN, MMF (IMF), CIA, Illuminati, Svobodní Zednáři (FreeMason), či vlády zemí za jejimiž zády tyto spolky stojí a řídí je. (rodiny bankéřů, finančníků, královské rodiny, politické klany) a ty, kteří chtějí z naší planety vytvořit otrokářský Nový Světový Řád (NWO). Ten má v budoucnu udělat z lidí roboty/otroky, očipované bezduché stroje, které bez otázek budou sloužit svým pánům. Pánům, kteří budou díky vyspělé a již nyní utajené technologii žít téměř věčně a již nikdy neumožní svobodnou civilizaci. Takový svět nás čeká, ač to nyní ještě stále zní jako sci-fi. Jako sci-fi, které se naplňuje z knih Aldouse Huxleyho (Brave New World), George Orwela (1984) či Davida Ickeho (Děti matrixu). O filmech jenž nám ukazují jak to bude ani nemluvě (Matrix, Equillibrum, Brasil)."

Pro odlehčení, i když tohle možná řadu z vás spíše rozčílí: když si budete chtít vygooglovat "Illuminati", známou to spikleneckou organizaci infiltrovanou mezi svobodné zednáře, budete překvapeni, co se pod tímto názvem také u nás v Česku nachází: firma Illuminati s.r.o., původně zaměřená na public relations, promotion a vzdělávání na společnost, se nyní transformovala a její hlavní činností se "stala distribuce solárních panelů pro evropu a výstavba fotovoltaických elektráren na klíč, včetně poskytování full servisu nutného k realizaci staveb." I když je sympatické, že se u nás najdou podnikatelé se smyslem pro humor. Nebo je snad budování solárních fotovoltaických elektráren řízeno tajně illumináty??? Jako mezinárodní spiknutí zejména s účastí Německa to ostatně tak vypadá.

Malé upozornění mimo dnešní téma: na žádost jedné čtenářky jsem přidal zcela nahoře na hlavní stránce mezi zajímavé linky odkaz na výsledky Sportky.
13.9.2010 10:50 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.