Václav Klaus i já nemáme rádi mešity.

V Nové Říši na Vysočině v úterý 14.září 2010 prezident Václav Klaus při svém setkání s občany řekl, že není přívržencem budování muslimských chrámů v Česku. Uvedl, že území České republiky nemá tradici v budování mešit a proto jejich výstavbu nepodporuje. Za omyl pak označil budování multikulturní společnosti. V narážce na problémy, které má Francie a další země s "turistikou" některých obyvatel Rumunska a Bulharska kritizoval vznik schengenského prostoru, který dovoluje cestovat lidem v rámci celé Evropské unie bez cestovního pasu. Na adresu Schengenu řekl: "Já vím, že jsou lidé rádi, že nemusí přibrzdit u hranic a ukázat pasy, ale já bych to přežil."

Občanská iniciativa "Islám v České republice nechceme" organizovaná na Facebooku zaslala prezidentovi dopis následujícíího znění:

Vážený pane prezidente,

dovolujeme si Vám touto cestou srdečně poděkovat za Vaše vyjádření ve věci stavby mešit v České republice a Schengenského prostoru, pronesené dle zprávy z tisku během Vašeho projevu na Vysočině.

Jsme rádi, že ve svých projevech bráníte naše občanské svobody a jsme velice potěšeni, že se svou autoritou stavíte negativně vůči výstavbě mešit v České republice.

Občanská iniciativa "Islám v České republice nechceme" sdružuje řadové občany, kteří si uvědomují hodnotu občanských svobod, rovnoprávnosti žen a sekulární společnosti a jsou rozhodnuti je demokratickou cestou hájit. Iniciativa se distancuje od jakékoliv formy extremismu a nevyhraňuje se proti muslimům jako lidem, ale proti ideologii islámu, která je, jak jsme pevně přesvědčeni, v rozporu s ústavním pořádkem České republiky.

Stavíme se negativně vůči výstavbě mešit v České republice, které jsou z 95% navštěvovány občany Turecka, Pákistánu, Afghánistánu a dalších islámských zemí. Jsme přesvědčeni, že Česká republika není povinna umožňovat cizincům stavbu symbolů islámské moci na svém území a dostávat se tak do sféry vlivu zahraničních mocností. Se znepokojením sledujeme rovněž zprávy z tisku o nenávistných kázáních na adresu ateistů, židů, křesťanů a homosexuálů, stejně jako informace o bití dětí během výuky v evropských mešitách, a kázání sexistického pohledu na ženy, dle kterého ženy nejsou mužům rovny.

Jako občané České republiky vítáme všechny imigranty z kulturně spřízněných zemí, kteří respektují české hodnoty, českou kulturu, a chtějí je přijmout za vlastní. Nejsou pro nás ale přijatelní imigranti ze zemí s odlišnou kulturou, která vyzývá k zabíjení občanů s jinou vírou, bití a diskriminaci žen, vraždy ze cti a tresty smrti za odstoupení od víry nebo dokonce našimi kulturními hodnotami pohrdají.

Podle průzkumů reprezentují naše stanoviska názor 75% české populace. To je také důvodem, proč členská základna naší iniciativy rychle roste. Před dvěma týdny jsme oslavili 50 000 členů a v tento okamžik již máme o dalších 2000 členů více a dále rosteme. Chceme ovlivňovat politické dění svou aktivní účastí na veřejném životě. Že se nám to daří, ukázala naše první kampaň vedená před parlamentními volbami, kdy všichni naši členové apelovali na své rodiny a přátele a upozorňovali je, že leader kandidátky Věcí veřejných v Královéhradeckém kraji Jan Hrdina podporuje islámskou imigraci a hodlá prosazovat zapojení imigrantů do vedení českého státu. Jsme přesvědčeni, že naše kampaň proti tomuto politikovi výrazně přispěla k jeho neúspěchu ve volbách a touto cestou hodláme pokračovat.

Ještě jednou si Vám dovolujeme poděkovat. Vaše slova jsou cenná zejména dnes, kdy se přes odpor občanů plánuje přeměna budovy hotelu na ulici Brněnská v Hradci Králové na islámské centrum a ve Znojmě plánuje saudský investor přeměnu Louckého kláštera na obchodní a islámské centrum.

S úctou a přáním všeho nejlepšího,

občanská iniciativa "Islám v České republice nechceme".

Na FaceBooku této iniciativy najdete v informacích následující prohlášení:

Chceme dívky v minisukních a v tílkách na ramínka, ne v burkách, závojích nebo jiných trapných hadrech.

Chceme pít pivo, víno a cokoliv se nám bude z alkoholu chtít, a ne se třást strachy, že pití je neislámské.

Chceme mít ženy a dívky, které si samy rozhodnují o tom jaký sexuální život a s kým budou mít, ne tyranizované nešťastné bytosti, které jsou kamenované či bičované jen za to, že promluví s cizím mužem.

Chceme si volit vládu, jaká se nám líbí, ne poslouchat nařízení imámů a ajatolláhů, co je pro nás nejlepší.

Chceme se přátelit s kým chceme - s křesťany, židy, budhisty nebo šamanisty, s lidmi, kteří v nic nevěří, prostě podle naší chuti, ne podle toho, co nám nakazuje nějaký muslimský imám.

Islám je skutečnou hrozbou pro naši zemi. Hrozbou, která hrozí při svém rozšíření převálcovat život, jaký známe a chceme.

V této souvislosti doporučuji článek "EU zahájila příliv 56 milionů nových muslimů. ČR se nemůže bránit" uveřejněný 31.7.2010 v Parlamentních listech, ve kterém se uvádí:
Evropská unie se jako celek potýká s dlouhodobým úbytkem obyvatelstva a jednou z možných cest na udržení současného důchodového systému je řízená imigrace, která by do Evropy měla přinést desítky milionů muslimů.

Před dvěma lety začal v tichosti proces známý pod zkratkou EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) či spíše barcelonský proces, který v sobě kromě posilování kulturního, ekonomického a politického partnerství mezi členskými státy EU a středomořskými sousedy ukrývá doplnění počtu obyvatel starého kontinentu metodou přesidlování. Jak již ParlamentníListy.cz informovaly, v Lisabonské smlouvě jsou obsaženy mechanismy, které umožní Evropské unii na základě společné imigrační politiky a řízení migračních toků přerozdělovat imigranty mezi jednotlivé státy EU. Pokud by ČR s něčím takovým nesouhlasila, nemůže příliv imigrantů na své území zablokovat, protože již nemá právo veta.

Na programu imigrace EUROMED II je poněkud zvláštní, že vznikl z původního EUROMED, který definoval podmínky obchodování EU zejména se zeměmi středního východu:
Evropsko-středomořská pravidla původu „EUROMED".
Pravidla původu v rámci systému evropsko-středomořské zóny kumulace původu spočívají zejména v zavedení možnosti uplatňovat diagonální kumulaci původu. Tzn., že materiály použité při výrobě pocházející ze země, s níž je dle systému EUROMED povolena kumulace, jsou pokládány za původní. Dále je umožněno, aby materiál byl přepracován v zemích, se kterými je umožněna kumulace, aniž by hotový výrobek ztratil svůj preferenční původ nebo při reexportu potvrzovat původ v zemích (výměna osvědčení), se kterými je umožněna kumulace. Tím bude umožněn volný obchod s větším využitím preferenčního zacházení při dovozu zboží do EU, ale i při vývozu z EU do zemí zapojených do systému. Seznam všech zemí, u kterých by mělo dojít k zapojení do systému EUROMED:
Alžírsko (DZ), Egypt (EG), EU, Evropský hospodářský prostor (EEA), Faerské ostrovy (FO), Island (IS), Izrael (IL), Jordánsko (JO), Libanon (LB), Maroko (MA), Norsko (NO), Západní břeh Jordánu a Pásmo Gazy (Palestina - PS), Sýrie (SY), Švýcarsko - včetně Lichtenštejnska (CH), Tunisko (TN) a Turecko (TR)
Další podrobnosti.

Imigranti jsou tedy autory projektu EUROMED I(Euro-Med Migration I) a EUROMED II(Euro-Med Migration II) vlastně považováni za jistý druh zboží, které je stejně kvalitní, jako původní obyvatelé zemí EU spadajících do EEA. Pocházejí totiž ze zemí MEDA, které jsou považovány orgány EU za "preferované". Pozoruhodné jsou i finanční prostředky, které jsou na "výzkum" a organizaci imigrace věnované.

Existují i další "projekty": EUROMED Police II - spolupráce policejních orgánů států EU a zemí MEDA. Dále pak SAFEMED, EuroMed Youth, TRESMED a řada dalších. Tohle všechno jsou aktivity bruselských politiků, úředníků a lobistů, které mají jediný cíl: opatřit pro nadnárodní koncerny lacinou pracovní sílu z chudších nebo méně rozvinutých zemí kolem EU a usnadnit tam pak prodej těchto výrobků. Výsledkem bude, že původní evropské obyvatelstvo bude živořit na státních podporách a jeho místo u výrobních pásů zaujmou imigranti. Ovšem jen do té doby, než je přestane bavit vykonávat otrockou práci v zemích, kde nejsou díky své příslušnosti k islámu původními obyvateli vítáni. Jako představitelé významné menšiny budou požadovat svoje práva na změny v právních normách (šaríja) a postupně převezmou řízení obcí a státu. Tohle se ale prý nemůže stát, říkají eurooptimisté, kteří mimo jiné touží po federalizaci EU a vstup islámského Turecka do EU. Alláh nás ochraňuj a začněte se učit arabsky!

Vše je zahaleno do oparu sladkého mezinárodního přátelství a spolupráce už od školních let a všechny ty projekty a aktivity pohlcují značné finanční prostředky pocházející z daní obyvatel zemí EU. Nahlédněte do tohoto krásného světa, do sladké "MED" budoucnosti prostřednictvím propagačních "MEDových" videí. " Jedno z nejlepších vás, evropské burany, poučí jak se máte správně "gender" chovat. Zatím si užívejte v klidu náš český chladný podzim. Možná nás ty nevlídné ledové české zimy do budoucna poněkud ochrání. A pravidelným čtenářům se omlouvám za páteční výpadek. Teprve pozdě odpoledne jsem zjistil, že není sobota...
20.9.2010 10:35 [Trvalá adresa tohoto článku.]

Některé odkazy na cizí zdroje nemusí být s ohledem na časový odstup funkční.


Creative Commons License
Ahasweb, jehož autorem je Jan Bílek, podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
.